Bosch SGS2HTI72E, mașină de spălat vase cu funcție ExtraDry

Modelul numit Bosch SGS2HTI72E este recomandarea mea pentru cei ce vor un model cu design standard, să fie performant și eficient din punct de vedere energetic. Mașinile de spălat vase sunt de mai multe tipuri: standard, parțial incorporabile și complet incorporabile. În poza de jos se poate observa designul exterior al aparatului pentru că vorbim de un model care nu se incorporează, însă poate fi pus sub blat dacă spațiul permite, iar finisajul este inox.

Dacă nu vi se pare suficient de accesibil și nu aveți o familie numeroasă, o soluție ar fi o mașină compactă doar că acesta nu oferă variante mai mici (sub 9 seturi), doar cele cu lățime de 45 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Spală destul de multe – 12 seturi, însă sunt modele cu lățime similară și capacitate de până la 15 seturi. Un set reprezintă un mai multe tipuri de farfurii, tacâmuri, pahare și e bine să nu supraaglomerați aparatul. Cele mai bune rezultate sunt oferite de un program corespunzător gradului de murdărie, dar ar mai fi și alte aspecte care trebuie luate în calcul (consum, nivel de zgomot, cantitate de vase).

Vine cu suficiente programe de spălare, iar la acestea se adaugă un număr mare și de funcții/opțiuni. Acestea se află în partea opusă programelor și le puteți alege chiar cu ușa închisă deoarece panoul de control nu se află pe marginea ușii ci pe partea frontală a ușii. Una dintre cele mai utile opțiune este cea ExtraDry care este destul de prezentă pe ultimele modele lansate și cu aceasta puteți usca mai bine vasele.

Concluzie

Finisajul carcasei este elegant și ușor de întreținut datorită inoxului cu tratament anti-amprentă. Doar aparatele premium vin cu un astfel de finisaj, iar panoul de control electronic este unul modern. Bosch SGS2HTI72E merită deoarece oferă suficiente motive pentru a-l încerca și dacă ați mai avut o mașină de spălat, dar nu ați fost mulțumiți de calitate, atunci nu mai stați pe gânduri. Pentru cei indeciși, există și modele similare ca performanțe și dotări, dar se instalează diferit pentru că sunt incorporabile – Bosch SGV4ITX11E.

Te-ar mai putea interesa