Bosch PXY675DW4E, plită incorporabilă cu două zone FlexInduction

Plita incorporabil din imagine este un model de top deoarece are zone de gătit flexibile denumite FlexInduction, adică beneficiază de cea mai modernă soluție de încălzire – inducția. Bosch PXY675DW4E este un model care oferă câteva caracteristici în plus și se poate vedea după panoul de control, e ceva mai sofisticat, dar tot la ușor de folosit ca și restul. Finisajele sunt premium și veți vedea că nu este chiar toată negră, ci are margini argintii (ca o ramă metalică).

Poate că pentru unii dintre voi, prețul ei este cam piperat de aceea vă puteți orienta spre un model mai ieftin ca Bosch PVS611FB5E, însă nu sunt foarte multe ca cea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch PXY675DW4E

Merită sau nu merită cumpărată?

O astfel de plită vă oferă un plus de flexibilitate, adică zonele pot fi folosite împreună și mă refer la cele de pe lateral (stânga/dreapta). Cu alte cuvinte, puteți pune orice va indiferent de mărime și de formă, iar consumul nu va fi prea mare deoarece se va încălzi doar vasul, nu și suprafața cum e în cazul plitelor vitroceramice (cu încălzire radială).

După cum ați și văzut, panourile de control diferă de la anumite serii la altele, iar acestea au diferite denumiri. În cazul de sus vorbim de un panou de control DirectSelect Premium. Este o alegere bună deoarece vedeți cu ușurință selecțiile făcute, dar și setările pot fi alese ușor.

Față de multe alte plite, aceasta este una de tip Smart, adică este compatibilă cu Home Connect (aveți control de la distanță). Această caracteristică este prezentă doar la aparatele acestui brand, iar la altele vorbim de late aplicații mobile. Dacă v-ar place ideea de casă Smart, atunci trebuie să alegeți aparate de la același brand sau să fie compatibile cu Alexa sau alt asistent inteligent.

Concluzie

Bosch PXY675DW4E nu vine cu acel senzor inteligent PerfectCook, adică este menționat „Ready” (trebuie achiziționat ulterior dacă aveți nevoie de el). E un singur minus al plitei, dar poate că nu îl considerați atât de important, plus că vi se oferă ceva mai multe funcții utile decât în cazul altor plite din acest buget, chiar și MoveMode FlexZone.

Te-ar mai putea interesa