Bosch PVS611FB5E, plită cu inducție

Bosch PVS611FB5E este una dintre cele mai recente plite de la acest brand și se poate observa după design (forma zonelor de gătit), adică nu mai sunt rotunde ci doar vă arată unde să poziționați vasul. Nu sunt necesare zone de gătit rotunde pentru doar vasul se încălzește (ceva mai rapid de cât la plitele cu zone radiante). Panoul de control diferă de la un model la altul, dar nu cu mult ș aveți un fel de glisor, sau mai degrabă, o bară de selecție de pe care alegeți treapta dorită.

Nu este un model oarecare, ci unul cu zone flexibile adică are acele zone care pot fi folosite împreună și nu duble sau extinse cum vedem la plitele vitroceramice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Costă mai mult decât altele datorită acelei zone din stânga (combi), iar dacă nu aveți nevoie de ea, veți vedea că există alternative similare de la acest brand. Un exemplu foarte bun este Bosch PUE611FB1E deoarece arată la fel însă zonele din stânga sunt despărțite, deci nu aș recomanda să puneți vase ovale sau dreptunghiulare, ci mai bine alegeți o plită ca cea de sus.

Deci o astfel de plită se adresează celor care vor să folosească mai multe tipuri de vase, plus că e mai ușor să mutați preparatul dintr-o parte în alta. Vi se oferă și niște funcții interesante, dar unele le știți deja de la alte plite: timer, booster, blocare interfață, combi etc.

Merită aleasă deoarece oferă acel plus de putere cu funcția PowerBooster, astfel că apa fierbe de 3 ori mai repede. Panoul de control este destul de restrâns și orice poate fi ales cu o singură mână și cu câteva selecții puteți găti imediat.

Concluzie

Bosch PVS611FB5E este un model care-l recomand iar cunoscătorii știu că nu sunt multe plite ca și aceasta, dar sunt și alternative dacă vă doriți zone clasice care nu pot fi combinate (puteți economisi până la 500-600 RON). Evident că pot fi plite chiar mai ieftine, însă atunci deja renunțați la ceva mai multe funcții, adică vorbim de o plită standard.

Te-ar mai putea interesa