Bosch PXY675DC1E, plită incorporabilă cu FlexInduction Plus

Plita din imaginea de jos Bosch PXY675DC1E arată mult diferit de modelul clasic pe gaz, deoarece este un model electric cu zone flexibile. Chiar dacă acestea oferă mai multe motive pentru a le alege, ele tot nu sunt atât de ieftine, plus că unii producători de top oferă niște caracteristici noi foarte interesante. Cu alte cuvinte, plitele electrice au mai multe tehnologii la interior decât cele cu gaz. Un alt factor care poate influența prețul sunt materialele, iar la cele electrice sunt standard, adică nu vedem diferențe, pe când la plitele cu gaz pot fi diferențe.

Sunt plitele electrice mai ieftine decât aceasta și mă refer la cele cu zone de gătit fixe și panou de control mai clasic (restrâns). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu arată ca o plită electrică obișnuită pentru că zonele de gătit pot varia în funcție de vasul folosit și nu trebuie să vă faceți griji pentru că nu vor fi pierderi. Plitele cu inducție funcționează diferit comparativ cu cele vitroceramice (Bosch PKE645BB2E), de aceea la acestea vedem și zone de gătit pătrate. Mai precis doar vasul este încălzit cu ajutorul unei bobină, iar suprafața plitei se va încălzi doar de la vas.

Deci sunt diferențe chiar și între plitele electrice, iar modelul de sus oferă niște caracteristici mai deosebite că doar nu este un model chiar ieftin:

  • panou de control avansat denumit DirectSelect Premium.
  • puteți folosi orice vas feromagnetic sau chiar mai multe și le puteți pune după bunul plac cu FlexZone.
  • mâncarea nu se va mai arde deoarece are senzor Perfect Fry
  • setarea MoveMode este ideală gând gătiți preparate la trepte diferite (9, 5 și 1), astfel că vasul trebuie mutat în trei poziții diferite, din față până în spate.
  • chiar și când mutați vasul dintr-o parte în alta, de exemplu: din dreapta în stânga, setările sunt transferate zonei următoare și zona anterioară este oprită.

Concluzie

Poate că ar mai fi și alte motive pentru care Bosch PXY675DC1E merită aleasă (Power Management, Heat Booster), însă voi trebuie să știți că este o plită care a fost creată să impresioneze și nu sunt multe ca aceasta.

Te-ar mai putea interesa