Bosch PKE645BB2E, plită electrică cu 4 zone de gătit

Bosch PKE645BB2E este una dintre plitele electrice mai interesante, adică are acea ramă argintie (inox) în jur. Aș putea spune că este vorba de un design clasic, pentru că tot așa arătau și variantele mai vechi. Pe de altă parte plitele electrice cu design modern sunt complet negre și foarte subțiri. Aceasta  se potrivește perfect alături de un cuptor incorporabil pe inox dar și pe negru (complet), iar dacă apreciați calitatea produselor germane, cuptorul poate fi chiar Bosch HBA573BS1 dacă vă place caracteristica Autopilot.

Mai jos se poate vedea cam cum arată acest model și cum se vede cu o zonă de gătit pornită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Interfața TouchSelect este prezentă la multe aparate de la acest brand și oferă o experiență plăcută, adică e destul de bine gândită. Cu câteva atingeri puteți găti imediat și randamentul este excelent deoarece vorbim de o plită nouă. Stochează pentru o perioadă scurtă setările chiar dacă o opriți și o porniți ulterior. Puteți găti foarte ușor orice cu cele 17 trepte și arzătoare cu putere cuprinsă între 1.2 și 2.2 kW, deci sunt foarte puternice.

Nu aveți nevoie de o priză prea specială însă e bine să nu suprasolicitați circuitul, adică să folosiți în același timp alt aparat care are un consum similar. Chiar și așa nu consumă foarte mult dacă vă rezumați strict la o zonă de gătit. Suprafața plitei este ceramică adică destul de rezistentă la zgârieturi și trebuie doar să fiți atenți să nu scăpați obiecte foarte grele pe ea sau ascuțite.

Spre deosebire de o plită cu inducție, pe aceasta puteți pune orice tip de vas, adică nu se mai ține cont de material pentru că doar suprafața se încălzește.

Concluzie

Bosch PKE645BB2E oferă multe caracteristici interesante, adică motive să o alegeți pe acesta și nu pe alta. Față de o plită clasic cu gaz, aceasta oferă acel panou de control electronic care are și niște funcții interesante: indicator căldură reziduală (vă arată dacă arzătorul este încă fierbinte), blocare interfață, timer, oprire automată, semnal sonor finalizare program.

Te-ar mai putea interesa