Bosch PUE611FB1E, plită cu inducție cu patru zone

Plita electrică din imagine de jos are zone de gătit puțin mai diferite și se pot vedea că nu sunt circulare ca la cele vitroceramice, sunt însemnate cu simboluri diferite (în formă de cruce). Bosch PUE611FB1E este modelul prezentat și este unul deosebit, de aceea e și atât de popular. Cred că tehnologia de încălzire este destul de importantă și tot mai mulți clienți aleg soluții cu inducție.

Bugetul trebuie să fie mai mare decât în cazul plitelor cu gaz și este de înțeles pentru că vorbim de dotări mai numeroase și mai bune. În plus, trebuie luat în considerare și un cuptor incorporabil pentru aceasta, iar bugetul trebuie să fie la fel sau chiar mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch PUE611FB1E

Merită sau nu merită cumpărată?

Tehnologia de încălzire cu inducția vine cu diverse dotări și trebuie să înțelegeți că în încălzirea nu mai este radiantă, ci este pe bază de bobină. Astfel că vasul poate fi din inox, de exemplu, și doar el se va încălzi astfel că se va economisi energie în special dacă folosiți pe o zonă mai mare.

La prima vedere nu par să fie zone de gătit de dimensiuni diferite, însă e ca și restul, adică are două zone normale în stânga, o zonă mare în față dreapta și una mică în spate dreapta. Funcția Booster (denumită PowerBoost) este disponibilă pentru acestea, astfel că puteți fierbe apa de 3 ori mai repede decât cu o plită radiantă (vitroceramică).

Deci v-am dat câteva motive pentru care merită să alegeți o astfel de plită și nu una vitroceramică (randament, eficiență și putere). Ar mai fi și panoul de control mult mai simplificat care poate că este pe placul vostru ori ați prefera una cu slidere (glisoare) sau punct de control individual (pentru fiecare zonă în parte).

Concluzie

Bosch PUE611FB1E este doar una dintre numeroasele plite de pe piață care pot să vă fie de folos, iar dacă nu v-am convins atunci Bosch PKN675DP1D este o plită alternativă cu zone speciale: una dublu circulară și alta ovală.

Te-ar mai putea interesa