Bosch PUC611AA5E, plită incorporabilă cu 3 zone de gătit

Bosch PUC611AA5E este una dintre cele mai recente plite electrice de la acest brand german și nu este una oarecare, ci cu inducție. Cu alte cuvinte, trebuie folosite doar vase feromagnetice și pot fi chiar mi mici decât zona de încălzire, deoarece se încălzește numai vasul nu și suprafața plitei. Evident că se va încălzi puțin și suprafața de la vasul folosit, de aceea multe vin cu indicator de căldură reziduală.

Ar mai trebui să menționez că aceasta este una dintre puținele modele cu trei zone de încălzire, dar cu o putere totală satisfăcătoare. După cum se vede din imagine, zona de gătit mare are un diametru destul de generos ca voi să puteți găti. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Prețurile sunt influențate de cele mai multe ori de dotările ei, dar și brandul joacă un rol important. Funcția PowerBoost este prezentă și la această plită și o puteți folosi ori de câte ori vreți să fierbeți mai repede apa.

Probabil vă întrebați, de ce aceasta și nu alta? Păi, nici nu aveți nevoie de mai multe zone de gătit, plus că acestea sunt de dimensiuni variabile ca voi să puteți pune orice vas, mai puțin cele dreptunghiulare. Pentru acelea aveți nevoie de o plită cu zone flexibile, adică care pot fi pornite simultan.

Avantajele unei astfel de plite sunt numeroase: consum mai mic de energie pentru că încălzește rapid și doar vasul. Adică suprafața se va răci mai rapid pentru a o curăța, dacă este nevoie și nu se face risipă de energie, în caz că vasul e mai mic decât zona respectivă. Oricum nu cred că ați fi folosit alte vase decât cele feromagnetice (inox). Dacă vorbim și de late plite, atunci avantajele cresc (zone de gătit flexibile sau mai mari).

Concluzie

Consider că această plită Bosch PUC611AA5E oferă strictul necesar și are un panou de control simplificat. Iar dacă nu vă place atunci vă puteți uita la alte modele care au slidere și ceva mai multe funcții, iar una dintre ele este cea de menținere cald). Whirlpool WLB8160NE are o astfel de funcție care este evidențiată printr-o iconiță poziționată în dreptul punctului de control.

Te-ar mai putea interesa