Bosch ProSilence BGB8SIL1, păreri model 800W

Pentru persoanele interesate de un aspirator puternic care să vină cu capacitate mare de colectare recomand Bosch ProSilence BGB8SIL1. Are o capacitate de 5 litri deoarece are sac, iar puterea e una de 800W.
Probabil că ar trebui să scriu de la început că acest model e pentru cei care au de aspirat mult și pe suprafețe întinse. În acest sens ajutând capacitatea mare și cablul lung de 12 metri (pentru o operare la 15 metri).

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la un producător de top. Toată lumea cunoaște Bosch, producătorul german de electrocasnice. Mai mult de atât, acest aparat e fabricat în Germania.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch ProSilence BGB8SIL1 este unul fiabil, iar dovada este faptul că are garanție 10 ani pe motor. După cum am scris mai sus, producătorul menționează că e vorba despre un aparat/motor fabricat în Germania.
Datorită unei filtrări de calitate, aerul evacuat va fi unul mai curat decât cel ambiental. Este vorba despre prezența unui filtru Hepa care filtrează undeva la peste 99 procente din praf. De asemenea este un filtru lavabil așa încât să în puteți spăla ușor pentru reducerea costurilor ulterioare.
Chiar dacă puterea e una mare, nivelul de zgomot e unul scăzut de 66 decibeli. Asta deoarece este echipat cu tehnologie SilenceSound.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie ținut cont, adică faptul că are o greutate de 5,5 kilograme și că e cu sac. Dar, astfel de aspiratoare sunt alegerea celora care au mult de aspirat. În caz contrar, pentru suprafețe mici există aspiratoare verticale (ca Bosch BBHF214R) sau normale cu recipient.
Un alt lucru de care trebuie să țineți cont (care nu e neaparat negativ), e că acest model nu dispune de aspirare umedă, spălare (mop) sau lucruri similare. E doar un aspirator uscat.

Concluzii

Cei care aleg Bosch o fac pentru a beneficia de un aparat de cea mai bună calitate. Prin calitate mă refer la un produs fiabil (care să țină cât mai mult) și care să își facă treaba cât mai bine.

Te-ar mai putea interesa