Bosch BBHF214R, aspirator vertical și portabil – 2 în 1

Bosch BBHF214R este unul dintre puținele aspiratoare verticale care pot fi folosit precum un aspirator portabil. E posibil să-l convertiți într-un alt tip de aspirator deoarece anumite părți pot fi demontate și devine chiar mai compact și nu-și pierde din performanță. Se poate vedea din imaginea de jos cam cum arată acesta și poate fi folosit ca oricare altul, în diverse zone ale locuinței. Pe de altă parte sunt aspiratoare similare dar care nu sunt atât de funcționale și nici nu oferă specificații atât de bune ca și pe acesta.

Pentru a vă face o idee despre acesta, am ales să-l compar cu un lat model în același buget. Oricum, nu costă mult și trebuie să recunoaștem că este un best buy. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un model convertibil care poate fi folosit în diferite scopuri și poate deveni mai compact dacă vreți să aspirați treptele sau prin mașină. Dacă nu vreți să vă aplecați atunci îi montați la loc toate părțile detașabile.

Nu voi alege un alt aspirator de la acest brand pentru comparație, ci unul de la concurență. Rowenta RH6545WH AFE Light este un aspirator cu preț similar și design aproape identic la prima vedere. Ce este diferit la acela? Păi, este un model dintr-o singură „bucată”, greutatea sa pare să fie cam la fel, puterea nu pare să difere, doar că la partea de colectare are un recipient mult mai mare (0,65 litri) deoarece nu se desface pe bucăți ca cel de sus.

Autonomia modelului Bosch este puțin mai bună dar acele 5 minute sunt insesizabile și depind de treapta aleasă, iar timpul de încărcare este identic (4-5 ore). Chiar și nivelul de zgomot pare să fie cam tot pe acolo (cu 2 dB mai silențios).

Concluzie

Bosch BBHF214R este o soluție mai bună dacă vă interesează portabilitatea adică vă doriți și o soluție pentru zone mai mici și unde nu poți intra cu un aspirator mare. Nu mai trebuie să folosiți două aparate, ci este de ajuns doar unul. Deci este o opțiune bună și poate că nu vă deranjează culoarea, pentru că din câte văd, nu sunt alte alternative pe negru sau alte culori.

Te-ar mai putea interesa