Bosch ProPower BGL6POW1, aspirator puternic cu sac Made in Germany

Unul dintre cele mai performante aspiratoare cu sac este cel de jos – Bosch ProPower BGL6POW1. În plus, trebuie specificat că vorbim de un aparat Made În Germany, adică calitatea este germană, iar dacă ați mai avut un astfel de aparat, atunci că gândesc că știți despre ce vorbesc. Aspiratoarele brandurilor mai populare (la nivel internațional) oferă specificații ceva mai bune și dotări noi, motiv pentru care prețurile nu sunt atât de atractive, dar ar mai fi un aspect care nu trebuie neglijat – fiabilitatea.

Un produs oferit de un brand de top este mai calitativ și poate avea o durată de funcționare chiar de două ori mai mare (depinde cum va fi folosit). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Comparându-l cu un aspirator similar ca și mărime și tip, însă mult mai accesibil, vom vedea multe îmbunătățiri:

  • mai multe perii incluse care vor fi de folos pentru diverse suprafețe (pentru covoare aveți o perie rotativă) sau spații.
  • un motor cu putere mai mare – 850W. Consumul a crescut și el puțin, însă tot nu vorbi mde o valoarea foarte mare – 35.5 kWh pe an.
  • folosește un sac (G All) cu o capacitate de colectare generoasă – 4 litri, iar datorită sistemului Power Protect, performanțele nu variază în funcție de cât de plin este sacul de colectare a prafului.
  • cablul de alimentare are o lungime de 12 metrii, adică raza de acțiune este generoasă.
  • filtrul Hepa nu lipsește, astfel că aerul va fi la fel de curat sau chiar mai curat după ce veți face curat prin locuință.
  • controlul puterii se poate face direct de pe mâner, dar tot aici aveți și butonul de pornire/oprire. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să vă aplecați să reglați puterea când treceți de la o suprafață la alta.

Sunt foarte multe motive pentru a-l alege, însă sunt și soluții care pot aspirare și umed în acest buget, dar nu de la acest brand. Un astfel de aparat de la același brand este Bosch BWD41720 care în recomand.

Concluzie

Poate părea că are un preț cam mare acest Bosch ProPower BGL6POW1, însă nu este precum oricare alt aspirator și cred că am oferit suficiente motive.

Te-ar mai putea interesa