Bosch BWD41720, aspirator cu spălare tapițerie

Aspiratoarele cu spălare sunt soluții ceva mai diferite deoarece vin cu acel recipient pentru apă, astfel că sunt mai grele, însă pentru anumite suprafețe (murdare) reprezintă singura opțiune. Bosch BWD41720 este un astfel de model și cu el puteți curăța aproape orice suprafață, inclusiv tapițerie, iar pentru podele dure aveți perii dedicate. Evident că poate fi folosit și ca un aspirator simplu, adică să aspirați uscat parchet sau gresie.

Sunt disponibile mai multe variante și chiar dacă ați putea spune că nu sunt diferențe între ele, sunt câteva și pot fi observate la accesorii. De exemplu, aspiratorul de jos are perie pentru aspirare lichide și parchet, iar modelul Bosch BWD41740 are perie Turbo. Deci în funcție de necesități, alegeți modelul care vi se potrivește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Voi puteți alege pentru care v-ar conveni mai mult, iar la capitolul performanță sunt identice. Pentru a vă face o idee, aveți imaginea de mai sus cu tot ce include pachetul și chiar nu aveți ce să-i reproșați la acest capitol.

Are o capacitate de colectare mare și mă refer la rezervorul de 5 litri cu apă. Cu alte cuvinte, filtrarea se face prin apă și mulți utilizatori sunt interesați de acest sistem deoarece are și un sistem de golire destul e bun (nu se împrăștie praf la golire).

Performanțele sunt mult mai mari decât în cazul unui aspirator simplu și este de înțeles, astfel că și consumul este de câte ori mai mare (cam de 2 ori). Lăsând la o parte eficiența sa, trebuie să subliniem faptul că poate spăla diverse suprafețe de mobilier, astfel că nu mai trebuie să vă stresați când copiii și animalele de companie murdăresc ceva prin casă.

Concluzie

Bosch BWD41720 este un aparat compact și destul de ușor de depozitat și trebuie să aveți grijă la manevrare deoarece este greu și producătorul nu recomandă să țineți furtunul flexibil prea îndoit pentru a nu se deteriora. În rest nu cred că veți întâmpina probleme cu acesta și cu siguranță vă poate face viața mai ușoară.

Te-ar mai putea interesa