Bosch PRB3A6B70, plită mică cu două arzătoare

Plitele incorporabile pot fi de mai multe tipuri, dar și de dimensiuni diferite. Bosch PRB3A6B70 este un model cu numai 2 arzătoare, adică are o lățime pe jumătate (față de una clasică), astfel că este mai ușor de instalat pe un blat nu foarte mic. Dacă tot vorbim de un blat mic, puteți alege o chiuvetă fără picurător, adică veți folosi în schimb o mașină de spălat vase. Revenind la plita noastră, acesta este alimentată în principal cu gaz și se vede după cum arată.

În general, plitele cu gaz costă mai puțin însă trebuie să menționez că sunt niște aspecte care pot influența prețul (brandul, anumite și calitatea materialelor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că prețul este mai bun în cazul plitelor cu mai multe arzătoare adică nu veți vedea o plită cu două arzătoare la jumătate de preț față de una cu patru arzătoare. Plita de sus are arzătoarele cele mai des folosite, adică cel mic și cel normal. Nu vedem un arzător de tip Wok adică cu inel de ardere suplimentar, dar nici arzător normal și nici nu prea ar avea sens. Spun asta deoarece de cele mai multe ori fie folosim vase mici, fie mari.

O recomand din mai multe motive și veți vedea că nu toate plitele sunt ca aceasta:

  • arată foarte bine cu acea suprafață vitroceramică neagră.
  • butoanele sunt destul de vizibile și oferă aprindere integrată și 9 trepte de putere FlameSelect (mult mai precise decât la plitele standard).
  • grătarul este din fontă și poate fi spălat ușor sau îl puteți pune în coșul mașinii de spălat.
  • poate funcționa cu biometan care este un gaz regenerabil (mai prietenos cu planeta).

Nu pare a fi o plită prea sofisticată, însă vi se oferă strict ce aveți nevoie, adică două arzătoare puternice care împreună oferă o putere maximă de 4700 W.

Concluzie

Bosch PRB3A6B70 merită aleasă în special datorită puterii, calității materialelor și preciziei oferite de FlameSelect. Dacă aceasta vi se pare cam mică, atunci optați pentru una cu 3 zone și chiar pe alb cum este Hotpoint HAGS61F/WH.

Te-ar mai putea interesa