Hotpoint HAGS61F/WH, păreri plită albă pe gaz

Pentru persoanele interesate de o plită care să fie co combinație perfectă între un model clasic și modern recomand modelul Hotpoint HAGS61F/WH. E un aparat de culoare albă cu grătare din fontă și aprindere pe gaz.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea designul minimal și că are doar 4 butoane. Asta deoarece aprinderea e una integrată în fiecare buton.

Argumente pro și contra

Pe lângă puterea mare de 7,3 kW, acest aparat oferă o multitudine de facilități utile. Iar, cele mai importante sunt în rândurile de alături.

  • E un aparat sigur deoarece are dispozitiv siguranță electromagnetic pentru fiecare arzător.
  • Controlul e simplu și precis. E vorba despre un control mecanic. Panoul de comandă e unul situat în față pentru a fi ușor accesibil.
  • E disponibil și în varianta pe negru. Codul produsului negru e HAGS 61F/BK.

Din păcate nu dispune de facilități smart cum ar fi hob2hood și nici nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. Acestea ar fi singurele dezavantaje.

De final trebuie să scriu că acest model Hotpoint HAGS61F/WH ar o variantă foarte bună în cazul în care vă doriți ceva de calitate de la un producător superior. Venind pe alb înseamnă că se va integra perfect într-o bucătărie de culoare albă sau care are culori deschise.

Dacă nu cunoașteți prea multe despre Hotpoint atunci trebuie să scriu că unul britanic care e deținut de Whirlpool și Haier. Legat de Whirlpool trebuind să scriu că e producătorul numărul 1 la nivel mondial. Acest lucru este posibil prin faptul că produsele sale sunt unele cu o fiabilitate extrem de bună.

Te-ar mai putea interesa