Bosch PPS9A6B90, plită cu gaz de 90 cm

Cele mai multe plite de pe piață sunt de 60 cm (lățime), însă există atât modele mai mici, cât și mai mari. Mărimea plitei poate influența numărul de arzătoare sau zone de gătit (electrice), iar dacă aveți mult spațiu pe blat și gătiți mult, alegeți o plită cu 5 arzătoare cum e modelul Bosch PPS9A6B90. Alături de aceasta trebuie aleasă și o hotă similară ca mărime, care nu va fi prea ieftină. Sunt soluții destule de la acest brand, dar puteți lua în calcul și altele.

Cu alte cuvinte, trebui să vă alocați un buget destul de mare pentru o astfel de plită pentru că mai sunt necesare și alte aparate. Există și cuptoare cu lățime similară dacă tot vă plac aparatele mai mari, iar Bosch VBC5580S0 este un bun exemplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Se adresează unei anumite categorii de utilizatori deoarece costă destul de mult pentru o plită pe gaz, însă vorbim și de o putere totală mult mai mare, dacă adunăm puterea tuturor arzătoarelor. Poate că nu veți folosi chiar toate arzătoarele însă tot trebuie să aveți unele libere ca să puteți muta vasele.

Uitându-mă la ea, e ca și cum ați avea o plită clasică (cea din dreapta) și una îngustă doar cu arzător Wok. Acest tip de arzător special este tot mai popular și îl vedem pe tot mai multe plite, chiar și accesibile. Totuși. Mărimea sa are mare importanță dacă folosiți vase foarte mari, adică gătiți mult pentru toată familia. Are un inel de ardere suplimentar în mijloc, astfel că vasul e încălzit mai uniform decât altele.

Panoul de control are un buton în plus că doar vorbim de cinci arzătoare, iar aprinderea electrică este la buton astfel că nu este necesar un buton în plus.

Concluzie

Bosch PPS9A6B90 este o plită deosebită și mai sus am menționat de ce, însă nu prea sunt foarte multe dotări în acest preț cum vedem la cele electrice, dar tot e mai accesibilă decât una complet electrică (tot de 90 cm).

Te-ar mai putea interesa