Bosch HBA573BS1, review cuptor cls A cu Autopilot

Cuptorul incorporabil Bosch HBA573BS1 e unul multifuncțional și beneficiază de o capacitate de 71 litri. În felul acesta putem spune că e un model XXL util acasă, dar și în scopuri profesionale.

Electrocasnicul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat de la un producător german de top. Din poza de alături cred că se poate observa că e un model de culoare inox care are un afișaj digital mare. Acest afișaj e unul cu programator electronic.

Argumente pro și contra

În rândurile care urmează am să mă axez înspre a sublinia principalele argumente pozitive și negative ale cuptorului Bosch HBA573BS1.

  • Are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 0,99 kWh per ciclul. Iar dacă e vorba despre ventilare atunci are un consum de 0,81 kWh.
  • Întreținerea aparatului este fără bătăi de cap deoarece are autocurățare pirolitică. Este vorba despre o curățare automată. Suplimentar, acest model are două butoane retractabile așa încât panoul de comandă să fie ușor de sters.
  • Probabil ați observat că în titlu că am făcut referire la AutoPilot 10. Acest lucru presupune că aparatul are 10 programe automate.
  • Pe partea de siguranță acest model are mai multe lucruri precum blocarea ușii, deconectarea cuptorului și protecția împotriva accesului. Aceste lucruri vă vor ajuta când aveți copii mici.

Din păcate acest aparat nu are Home Connect, gătire cu aburi și nici sondă. Home Connect este o facilitate care presupune posibilitatea controlării aparatului de pe un telefon mobil, dar din păcate nu este prezentă pe acest cuptor.

În privința branșamentului necesar trebuie să scriu că aparatul are o putere de 3600W și are nevoie de un branșament normal, adică monofazic (220-240V). Pentru a nu pierde timpul cu electricieni, acest model are ștecăr tip Schuko cu împământare.

Cred că observați că are niște caracteristici oarecum asemănătoare cu acel cuptor care este integrat în aragazul mixt Beko GM15325DX.

Te-ar mai putea interesa