Bosch PBP6B5B80, plită incorporeabilă ieftină și elegantă

Plita incorporabilă Bosch PBP6B5B80 e o plită mai ieftină deoarece nu are prea multe dotări speciale. Deconectarea automată e o funcție destul de utilă și nu prea sunt plite care nu o au (eventual, plitele mai vechi nu au). E foarte important ca plita să nu mai funcționeze odată ce nu o folosiți. Dacă dispuneți de mai mulți bani, eu vă recomand să optați pentru una electrice sau una mai elegantă.

Dacă vi se pare prea ieftină, vă recomand una cu design mai elegant și cu arzător Wok. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Plitele pe gaz sunt puternice iar aceasta are o putere totală de 7400 W. Chiar și plitele electrice sunt puternice însă randamentul e mai scăzută, doar cele cu inducție au un randament generos (de aceea și costă mai mult). Consider că viitorul aparține plitelor electrice ținând cont că nu se mai fabrică cuptoare incorporabile pe gaz.

Cele 4 arzătoare sunt dispuse clasic dar există plite de la alte branduri care au arzătoare dispuse diferit sau chiar cu un arzător suplimentar în mijloc. Arzătoarele pot fi pornite ușor deoarece plita e dotată cu aprindere la o mână, adică trebuie să apăsați și să rotiți acel buton. Grătarele sunt din oțel dar și din fontă sunt foarte bune deoarece sunt la fel de rezistente.

Pe partea de finisaje se poate observa culoarea – inox, panou de control lateral, cele două grătare și că e destul de lată. E numai bună pentru cei care au un blat de bucătărie cu adâncime mică.

Plusuri: are arzătoare puternice, preț atractiv, arată foarte bine, ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Bosch PBP6B5B80 se potrivește cu multe cuptoare iar eu aș alege tot un cuptor cu design modern pe inox/negru. Nu cred că are mare relevanță de la ce brand e, cât timp e vorba de un brand cunoscut. Alături de aceasta aș opta și pentru o hotă pe măsură – Bosch DFS067K51. Mie mi se pare destul de reușită și comparativ cu cele electrice, nu prea veți găsi mari diferențe între plitele pe gaz (au multe dotări standard).

Te-ar mai putea interesa