Bosch MUM58364, robot bucătărie 1000W

Robotul de bucătărie Bosch MUM58364 e unul de top pentru acele persoane care vor să gătească rapid diverse feluri de mâncare. Putem spune că e un aparat mai multe în unul singur deoarece are blender, mașină de tocat, cube cutter, storcător citrice etc.

Acest electrocasnic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii ceștia primim un aparat de generație nouă cu o putere superioară. E vorba despre o putere de 1000W care te va ajuta să termini rapid treaba și să tai alimente care sunt ceva mai tari.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch MUM58364 excelează la mai multe capitole, iar eu am să menționez alături principalele atuuri:
– E puternic deoarece are putere de 1000W, control al puterii și 7 setări de viteză.
– Poate fi utilizat în multiple scopuri deoarece vine la pachet cu o multitudine de accesorii.
– Este realizat din materiale de calitate deoarece are bol din inox. Acesta are o capacitate de 3,9 litri.
– Are multiple dotări de siguranță precum pentru repornirea accidentală, piciorușe din cauciuc cu ventuză și protecție la suprasarcină.
– Are mai multe funcții precum mixare ouă, măcinare, stoarcere, feliere, frământare, tocare și blender.
– În pachet e livrat și un DVD cu rețete, pe lângă faptul că are mai multe accesorii.

Probabil că singurul dezavantaj ar fi costul mare, dar e unul justificat deoarece e un produs de calitate cu foarte multe funcții.

Acest aparat se va dovedi mai mult decât suficient pentru cineva interesat de un aparat AIO (all in one, adică mai multe în unul singur). Poate că prețul pare mare, dar dacă ar fi să aduni toate aparatele pe care le înlocuiește atunci s-ar putea să vezi că e mult mai ieftin.
Referitor la producătorul Bosch ar trebuie să scriu că e unul german care se remarcă prin produse premium de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa