Bosch KSV33NWEP, frigider cu SuperCooling și clasă energetică E

Frigiderul cu o singură ușă Bosch KSV33NWEP este unul deosebit și se vede doar după designul și finisajele sale. Din imaginea de prezentare se poate observa că îi lipsește congelatorul sau compartimentul de congelare din partea de sus. Aș putea spune că se adresează celor care consumă doar produse proaspete și sănătoase, însă poate că folosiți o ladă frigorific sau un congelator separat pentru anumite alimente.

Un frigider atât de mare oferă numeroase rafturi și suporturi spațioase, dar să nu uităm nici de compartimentul voluminos pentru fructe și legume din partea de jos numit MultiBox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se instalează ușor în locul vechiului model sau poate vreți să renunțai la o combină pentru un frigider eficient și fiabil oferit de un brand de top. Aveți nevoie de o schimbare în bucătărie dacă nu ați fost mulțumiți de vechiul aparat frigorific și congelatorul poate fi ținut în altă cameră sau alegeți unul incorporabil (sub blat), dacă nu consumați des alimente congelate. Ușa este reversibilă pentru ca voi să puteți pune aparatul unde doriți. Panoul de control este unul electronic și se află la interior (pe marginea superioară). Este inclus suportul pentru ouă pentru ca voi să le puteți pune în siguranță fie pe un raft, fie pe suportul de pe ușă.

Păreri pro și contra

Spațiul interior generos se datorează lățimii sale – 60 cm, dar și adâncimea este foarte importantă – 65 cm. Rafturile sale EasyAccess sunt speciale și pot fi glisate în exterior pentru a lua și a pune . Iluminarea interioară este foarte bună și veți găsi cu ușurință orice aliment. Frigiderele fără congelator sunt mai eficiente și silențioase, adică vorbim de clasă energetică E și un nivel de zgomot de numai 39 dB. Bosch KSV33NWEP răcește destul de bine alimentele cu PowerVentilation și funcția de răcire rapidă, aerul rece circulând uniform și se menține o temperatură constantă indiferent de raftul ales (are senzori care monitorizează constant temperatura).

Aparatele recent lansate sunt ceva mai bine dotate și prezintă clase energetice bune. Noile clase energetice vă ajută să găsiți mai ușor aparatul potrivit și veți observa mai bine diferențele dintre aparate.

Te-ar mai putea interesa