Samsung RT38K553PS9/EO, frigider cu Smart Conversion

Samsung RT38K553PS9/EO e un frigorific de tipul frigider cu două uşi, iar faţă de alte modele se evidenţiază cu Smart Conversion, (Full) No Frost şi Twin Cooling Plus. E un aparat premium cu compresor Digital Inverter (garantat 10 ani) şi panou de comandă poziţionat pe uşa congelatorului.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium din toate punctele de vedere şi care poate fi adaptat nevoilor noastre. Din poza de alături se poate vedea că e un model de culoare inox cu mânere integrate.


Păreri pro şi contra

Aparatul Samsung RT38K553PS9/EO are noua clasă de eficienţă energetică. Este vorba despre clasa E cu un consum de 235 kWh pe an. Pe eticheta e energetică e precizat şi nivelul de zgomot care e de 40 decibeli.
Twin Cooling Plus presupune că pentru frigider şi congelator avem fluxuri de aer dedicate (independente) aşa încât mirosurile să nu se amestece.
Full No Frost înseamnă că întreţinerea e simplificată prin faptul că aparatul nu trebuie dezgheţat.
Smart Conversion înseamnă că aparatul poate fi convertit în 5 moduri de funcţionare acestea fiind congelator operare clasică de congelator, transformare în frigider sau oprit şi frigider cu operare ca frigider sau oprit.

Dimensiunile sale sunt unele relativ compacte, fiind vorba despre 179x68x67 îxlxa cm.
Din păcate nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar acest lucru nu e un neajuns prea mare deoarece face ca aparatul să fie compact… după cum scriam mai sus.

De final pot scrie că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat premium la un cost corect şi să nu aibă dotări care să complice utilizarea.
Producătorul Samsung e unul premium, lucru care se poate vedea şi după aspectul produselor sale.

Te-ar mai putea interesa