Bosch KIV87NSF0, combină frigorifică incorporabilă cu LowFrost

Bosch KIV87NSF0 este o combină frigorifică cu o capacitate de 270 litri care poate fi incorporată. Nu o să aveți prea multe griji legate de întreținerea sa deoarece are LowFrost, iar legat de consumul de curent trebuie spus că are clasa F (A+), deci un consum destul de redus. Cei care vor să-și amenajeze o bucătărie cu incorporabile se vor orienta înspre acest model întrucât este mare și este aproape invizibil, sau mai bine spus perfect integrat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care care e bine compartimentat și care are o capacitate de stocare mare. Alături e o imagine cu aparatul pentru a vedea cum e compartimentat, iar congelatorul are doar două compartimente.

 

Volumul aparatului e de 270 litri, frigiderul având 5 rafturi și compartimente pentru fructe și legume. Partea de congelator e formată din 2 compartimente care au o capacitate de congelare de 3.2 kilograme la 24 de ore. Vine cu niște caracteristici interesante printre care aș aminti super-congelare, super-răcire, autonomia de funcționare de 12 ore (deci timp de 12 ore alimentele nu se vor altera), control digital al temperaturii nivelul de zgomot scăzut și altele.
Low Frost e o funcție întâlnită pe mai toate aparatele acestui brand și mă bucur că au integrat-o și pe acest frigorific întrucât nu-ți vei mai pierde mult timpul cu dezghețarea sau decongelarea frigiderului, respectiv a congelatorului (dezghețare mai rară). Electrocasnicul este incorporabil motiv pentru care nu are o culoare sau un design exterior, iar înălțimea de 177 centimetri e una foarte bună întrucât nu e una exagerată.

Pentru achiziția acestui model ar fi controlul electronic, că arată bine, că poate fi incorporat, disponibilitatea Low Frost și EcoAirflow.
Din păcate nu vare cel mai atractiv preț de pe piață, însă așa sunt incorporabilele.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model Bosch KIV87NSF0 ar fi numai bun pentru tine, mai mult de atât acest model e unul care poate fi incorporat, iar din această cauză se va integra perfect în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa