Bosch KIR41AFF0, frigider incorporabil cu compartiment VitaFresh

Frigiderul din imagine este unul incorporabil și este oferit de un brand de top, de aceea va acea și dotări foarte bune. Este vorba de Bosch KIR41AFF0 care este o variantă ceva mai mare și aveți nevoie de un corp de mobilier pentru instalare. Este oferită și o schiță cu dimensiunile aparatului pentru ca voi să nu aveți surpriză la instalare. Producătorul recomandă să aveți și puțin spațiu în spatele aparatului pentru ca aerul cald să circule și să iasă prin partea superioară a mobilierului.

Aparatele frigorifice incorporabile nu mai sunt vizibile după instalare pentru că se montează un panou pe ușa aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Rafturile frigiderului sunt numeroase, pot fi puse pe diverse niveluri sau eliminate pentru a face loc articolelor mai mari. Rafturile pot fi glisate în față pentru a ajunge mai ușor la alimentele aflate mai în spate și la care ajungeți greu. Ca și caracteristici speciale, acest aparat oferă următoarele: iluminare LED, reglare electronică a temperaturii, funcție SuperCooling, alarmă ușă deschisă, FreshSense, VitaFresh, EasyAccess și VarioShelf. Bineînțeles, unele dintre acestea au devenit dotări standard în ultimii ani și le consider destul de importante.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu poate impresiona foarte mult la partea de design, deoarece este incorporabil, la interior vedem finisajul argintiu la nivelul suporturilor, rafturilor și la compartimentul inferior. Din imaginea de prezentare se vede panoul de control care este unul digital și poate fi folosit cu ușurință. Acesta se află la interior și schimbarea temperaturii se poate face doar când ușa este deschisă. Ușa este una reversibilă, adică aveți posibilitatea să puneți aparatul oriunde în bucătărie și mutarea balamalelor este o dotare tot mai des întâlnită. Se poate lăuda cu un nivel de zgomot foarte redus, mai că nici nu veți simți prezența sa, iar consumul este și ele redus că doar nu are congelator.

Bosch KIR41AFF0 poate fi modelul ideal pentru bucătăria voastră minimalistă. Poate că nu aveți o bucătărie foarte mare și vreți ca toate aparatele să fie incorporabile pentru că și așa nu vă este util foarte mult mobilier.

Te-ar mai putea interesa