Bosch KIR31AFF0, frigider incorporabil clasa F

Frigiderul din imaginea este Bosch KIR31AFF0 și este un model care se incorporează, adică aveți nevoie de un corp special pentru instalarea sa. Dimensiunile sunt date în manual dar este și o schiță pe lângă imaginele de prezentare. Este vorba de un producător foarte popular și apreciat la nivel internațional, motiv pentru care veți vedea o mulțime de păreri pozitive. Anumite aparate frigorifice nu au recenzii pentru că sunt noi sau nu au fost prezente foarte mult timp pe piață.

Nu are un design exterior pentru că este incorporabil, însă la interior vedem finisaje elegante (linii argintii la rafturi și suporturi). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Frigiderul are o singură pentru că nu are congelator la interior și nici nu e nevoie pentru că doriți să consumați doar produse proaspete și sănătoase. Ușa reversibilă este o dotare importantă care nu trebuie să lipsească la un aparat modern pentru că de multe ori aparate va fi montat într-o anumită parte a camerei și nu în centru. Lumina LED ajunge în fiecare colț al aparatului și alimentele sunt mult mai vizibile decât în cazul aparatelor cu iluminare cu halogen.

Păreri pro și contra

Are un panou de control digital ușor de folosit, poziționat pe marginea superioară unde este vizibil. Are rafturi de tip EasyAccess care pot fi glisate în exterior pentru a ajunge mai ușor la alimentele aflate în spate. Alimentele sunt conservate perfect cu funcția de răcire rapidă prezentă pe panoul de control și oferă alarmă acustică pentru ușă uitată deschisă. Temperatura interioară este monitorizată constant cu ajutorul tehnologiei FreshSense, astfel nu sunt diferențe de temperatură în aparat și temperatura este conform setării. Este perfect pentru cei care vor o alternativă spațioasă și modernă, iar alături de acesta aveți nevoie fie de un congelator, fie de o ladă frigorifică (în caz că nu vreți să o aveți în bucătărie).

Nu ocupă foarte mult spațiu, însă ne dorim să ofere și spațiu interior generos (cu cât este mai lat cu atât rafturile sunt mai mari). Bosch KIR31AFF0 este un frigider silențios care are și o clasă energetică bună.

Te-ar mai putea interesa