Bosch KIR41AF30, frigider incorporabil cu control digital

Frigiderul incorporabil Bosch KIR41AF30 este o opțiune pentru cei care au mobilier de bucătărie făcut la comandă și pentru acesta aveți un corp special. Aparatele complet incorporabile nu vor fi vizibile în bucătărie deoarece veți pune un panou de mobilier peste ușa aparatului. Acestea au un preț ușor mai piperat deoarece cererea este destul de mică, plus că oferă dotări speciale. Îl consider suficient de mare pentru că oferă un volum de 211 litri și nu are congelator.

Sunt frigiderele incorporabile cu congelator, dar capacitatea acelui compartiment este foarte redusă și nu aparatul nu are o ușă dedicată cum vedem la modelele clasice (frigidere cu 2 uși). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, panoul de control se află la interior și poate fi folosit cu ușurință fiind pe marginea superioară, unde este și vizibil. Un control mai avansat oferă și funcții utile, cum este cea de avertizare acustică pentru ușă deschisă. Are sistem de ușă reversibilă în caz că va fi pus într-un loc mai pe lateralul peretelui. Aparatele din bucătărie trebuie să fie cât mai eficiente pentru că ele funcționează zilnic și vă folosiți de ele, plus că nu doriți să le schimbați des. Deci investiția trebuie să fie una destul de bună și nu merită să faceți nici un compromis.

Păreri pro și contra

Este un frigider foarte silențios – 33 dB, consum energetic scăzut, are un interior plăcut cu finisaje argintii în zona rafturilor și suporturilor, panoul de control este complet digital și se poate vedea temperatura setată. Instalarea sa va fi destul de ușoară deoarece sunt oferite dimensiunile de incorporare. Pe ușa sa se pot pune sticle destul de mari și se vede din poza de sus, dar nu mă refer la sticle mari de sucuri (de 2 sau 2,5 litri).

Acest frigider consumă numai 105 kWh pe an și mai că nici nu se observă pe factura de la energie. Bosch KIR41AF30 are tehnologie cu senzori FreshSense care monitorizează condițiile de la interior, pentru ca alimentele să fie conservate în condiții optime. Alături de acesta e necesar un congelator incorporabil sau o ladă frigorifică pentru alimentele care trebuie congelate sau care sunt deja congelate.

Te-ar mai putea interesa