Bosch KIL52AF30, frigider incorporabil cu o ușă

În general, frigiderele incorporabile au o singură ușă pentru că oferă un congelator mic la interior aflat în partea de sus. Bosch KIL52AF30 este un exemplu foarte bun deoarece calitatea este una peste medie, că doar discutăm de un brand foarte popular. Pentru incorporare aveți de nevoie de un mobilier special sau de un corp dedicat, iar pe ușa sa se montează un panou nu mâner (aparatul e complet incorporabil). Nu ne interesează cum arată la exterior, ci mai degrabă interiorul său.

Din imaginea de jos se vede cum este organizat interiorul aparatului și ce compartimente sunt pentru alimente, iar la acestea se adaugă și suporturile numeroase de pe ușă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușa se deschide spre dreapta după cum se vede și în imaginea de sus, însă acest aspect poate că nu este foarte important pentru voi. Avem multe suporturi pe ușă, chiar și în dreptul congelatorului. Unele sunt mai mari pentru ca voi să puteți pune și sticle. Sertarul VitaFresh este în partea de jos și în veți pune fructe și legume, care vor fi conservate foarte bine. Rafturile sunt realizate din sticle securizată, deci sunt destul de rezistente și pot fi curățate foarte ușor. Acestea sunt de tip EasyAccess, adică sunt retratabile pentru a avea acces la alimentele din spatele raftului.

Păreri pro și contra

Are o capacitate satisfăcătoare și se poate vedea din poze cât este de încăpător, iar finisajele argintii de la rafturi, suporturi și sertar chiar arată bine. Temperatura se setează ușor și valoarea setată se poate vedea cu ușurință în partea de sus unde este și acest control digital. Este dotat cu senzori FreshSense care monitorizează temperatura interioară pentru o conservare mai bună, dar și funcția SuperCooling are un rol foarte important în acest sens.

Bosch KIL52AF30 oferă niște specificații foarte bune și clasă energetică superioară – A++, doar că nu se adresează oricui. Aici avem un aparat mai special și e diferit de unul clasic, iar prețul e cam piperat dar trebuie să luăm în calcul că este un brand german.

Te-ar mai putea interesa