Bosch KIR21AFF0, frigider incorproabil de 144 litri

Bosch KIR21AFF0 este unul dintre puținele frigidere incorporabile de la acest brand care le puteți alege pentru bucătăria voastră. Pentru acesta aveți nevoie de un corp dedicat, adică dimensiunile sale trebuie să fie conforma schiței oferite de producător. Voi decideți unde vreți să-l puneți, poate că nu vă place să-l aveți jos pentru că nu vă place să vă aplecați, însă poate fi montat și sub blat pentru că înălțimea este de 88 cm. Chiar dacă nu impresionează la design exterior că doar este un aparat complet incorporabil, la interior arată foarte bine cu acele finisaje argintii.

Am pus poza de jos ca să vă faceți o idee mai bună despre acest frigider și nu se compară cu modelele accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un preț ceva mai mare față de modelele standard și nu ține neapărat de brand. Ușa este reversibilă și se vede după balamale, însă tot mai multe aparate frigorifice oferă această caracteristică. Cu alte cuvinte, aceasta va deveni o dotare standard în următoarea perioadă. Are sertarul pentru fructe și legume în partea inferioară, acesta fiind destul de generos. Dar este loc și pentru alte articole mai fragile, cum ar fi ouăle, dar și pentru sticle (suportul mai mare de pe ușă).

Păreri pro și contra

Reglarea temperaturii se face destul de ușor pentru că are un panou de control electronic, aflat la interior pentru că pe ușa aparatului se montează un panou de mobilier cu mâner. Se poate vedea ușor temperatura aleasă și aceasta se setează în funcție de temperatura din încăpere și conținut. Astfel, aparatul nu va fi vizibil după instalare și numai voi știți unde se află, astfel bucătăria va fi una minimalistă. Așa se poate economisi spațiu și poate că nici nu aveți o bucătărie mare și aveți loc doar pentru mobilier.

Bosch KIR21AFF0 este un model interesant cu nivel de zgomot foarte redus, mai că nici nu-i veți simți prezența. Interiorul este destul de bine organizat și rafturile pot fi ajustate ori eliminate pentru a avea mai mult loc pentru articole mari.

Te-ar mai putea interesa