Bosch KIN86NSF0, review combină cu garanție de 5 ani

Combina Bosch KIN86NSF0 vine ca o alternativă la AEG SCE818E8TS, având caracteristici similare. Pe lângă faptul că ambele sunt incorporabile, ambele vin de la producători străini (mai exact germani). Ar mai trebui să scriu că ambele modele au dimensiuni și caracteristici similare.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat premium de la un producător premium. De asemenea, acesta are garanție 5 ani de care beneficiați dacă înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Păreri pro și contra

Combina Bosch KIN86NSF0 face parte din seria 2 și pe lângă eficiența energetică F (cu un consum energetic de 293 kWh) mai are și alte avantaje:

  • Compartimentarea e una bine realizată, fiind echipat cu sertar MultiBox XXL pentru fructe și legume.
  • Sistemul de răcire e foarte bun pentru că este compus din No Frost și EcoAirflow. Primul lucru înseamnă că nu e nevoie să dezgheți aparatul, iar al doilea că circulația aerului e una optimă. Suplimentar are FreshSense care presupune că aparatul are senzori care detectează temperatura la exterior (ambientală) și la interior așa încât să nu existe oscilații.
  • Nivelul de zgomot e unul redus, fiind vorba despre 39 decibeli.
  • Vine cu SuperFreezing care presupune o opțiune de congelare rapidă. Această opțiune funcționează doar până alimentele sunt congelate, iar apoi se oprește așa încât să nu se consume prea mult curent.

Din păcate nu e aparat smart, adică nu are Home Connect. Acest lucru presupune că aparatul nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul.
Un alt lucru de care trebuie să țineți cont e faptul că dimensiunile sunt unele compacte. În felul acesta înălțimea e de 177 centimetri, iar capacitatea e de 260 litri.

Per ansamblu recomand această combină celora interesați de un produs de calitate de la un producător german. Ar trebui să adaug că subansamble pentru produsele Bosch sunt fabricate și în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa