Electrolux ERN1300FOW, frigider incorporabil mic

Frigiderele pot fi mde mai multe tipuri și cele mai puțin căutate sunt cele incorporabile, deoarece e necesar un mobilier special pentru acestea. Electrolux ERN1300FOW poate fi pus chiar și sub blat dacă înălțimea corespunde (88 cm). Interiorul e împărțit pe compartimente generoase, iar la mijloc sunt două rafturi spațioase din sticlă. Materialul din care sunt realizate este foarte important pentru ca lumina să ajungă în toate colțurile aparatului și nu se mai folosesc cele din sârmă.

Noile aparate frigorifice oferă suporturi mai mari pe ușă pentru a putea pune sticle de tot felul și chiar brânzeturi. Nu e o regulă, puteți pune orice că doar nu e cel mai mare frigider de pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are și un congelator de dimensiuni reduse la interior care se vede din imaginea de prezentare. Capacitatea sa modestă nu ar fi o problemă dacă aveți și nu cumpărați multe alimente care trebuie congelate. Evident, nu se adresează familiilor numeroase, ci mai degrabă tinerilor sau poate unei singure persoane. Îl puteți folosi doar pentru a ține la rece apa sau alte băuturi la sticlă și în congelator se poate ține înghețată sau alimente congelate de dimensiuni reduse.

Păreri pro și contra

Are un nivel scăzut de consum, dar și nivelul de zgomot este redus – 38 dB. Interiorul e bine împărțit, astfel că sertarul pentru fructe și legume a rămas mare și pe ușă sunt suporturi mari. Controlul temperaturii se face ușor cu ajutorul unui panoul de control mecanic și, evident, trebuie să deschideți ușa ca să aveți acces la el. Sunt aparate frigorifice mici care au control digital la exterior, dar sunt standard și nu incorporabile.

Se adresează tuturor utilizatorilor care nu vor foarte mult spațiu pentru alimente sau poate că aveți și un alt aparat pentru congelarea alimentelor (ladă frigorifică sau congelator), dar nu-l țineți în bucătărie. Deci, frigiderul de sus numit Electrolux ERN1300FOW mai că nici nu iasă în evidență pentru că se incorporează (e necesară o ușă pentru el) și îl puteți pune într-un corp special, poate chiar înalt ca să nu vă aplecați.

Te-ar mai putea interesa