Bosch KIL52ADE0, frigider incorporabil Clasa E cu FreshSense

Bosch KIL52ADE0 este un aparat frigorific premium adresat celora care vor o bucătărie cu design minimalist. Nu este foarte mare modelul, deoarece are o lățime de numai 56 cm, iar în manualul său date doate dimensiunile pentru instalare (sunt și schițe). Clasa de eficiență energetică este E, iar asta înseamnă un consum mic de curent și implicit facturi mai mici. Dimensiunile sale sunt foarte importante deoarece va fi incorporat și este necesar un corp dedicat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat dotat cu senzori FreshSense și alte lucruri utile. Acești senzori te vor ajuta în a păstra alimentele mai mult timp fără ca acestea să-și piardă din prospețime. Am pus alături o poză pentru a vedea mai bine cum arată acest model, iar din aceasta poți vedea că frigorificul arată precum un model clasic cu o singură ușă, iar congelatorul este un mic compartiment aflat în partea superioară.

 

Pe partea de caracteristici se evidențiază cu capacitatea mare de 228 litri (e un volum net), compartimentarea realizată inteligent (frigider generos cu 5 rafturi și congelator cu un singur compartiment) și autonomia de funcționare decentă. Consumul redus de curent e unul obținut prin utilizarea de componente care consumă puțin curent. De exemplu are iluminare interioară cu LED care ajută la obținerea unei lumini puternice și care consumă puțină electricitate.

Plusurile acestui model ar fi faptul că are control digital, nivel de zgomot de numai 36 dB, calitatea aparatului, fiabilitatea ridicată, e realizat de un brand premium, alarmă ușă deschisă, un consum mic, este silențios, are funcție de răcire rapidă, rafturi EasyAccess, senzori FreshSense etc.
Contra achiziției ar fi că nu are la fel de multe dotări și specificații impresionante ca și un model clasic.

În cazul în care te interesează un electrocasnic care să arate bine la interior și să nu consume mult curent atunci când păstrează multe alimente la rece atunci modelul acesta Bosch KIL52ADE0 ar fi recomandarea mea. Noile aparate sunt tot mai eficiente în special pentru că au apărut noile etichete (clase de eficiență).

Te-ar mai putea interesa