Bosch KIL42VFE0, frigider incorporabil cu EcoAirflow

Aparatele frigorifice incorporabile au prețuri ceva mai piperate decât cele standard în special dacă vorbim de producători germani. Cu alte cuvinte, vorbim de fiabilitate ridicată și calitate mai bună, iar dacă ați mai avut un produs Bosch, de exemplu, atunci probabil că știți despre ce vorbesc. Bosch KIL42VFE0 este un frigider cu o singură ușă care se incorporează și nu este ca restul, ci are nevoie de un corp de mobilier pentru instalare. Poate că lățimea sa a rămas tot de 54-55 cm ca la multe altele, dar acum vedem și un compartiment pentru congelare.

Dacă nu aveți nevoie de partea de congelare pentru că veți folosi un congelator separat pentru a îngheța anumite alimente, atunci puteți alege unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Unii producători nu oferă astfel de soluții pentru că ar avea prețuri cam piperate, deci cererea nu ar fi prea mare. De aceea, nu sunt foarte multe alternative, iar cu Bosch nu veți da greș.

Interiorul arată bine cu acele finisaje argintii de la interior. Chiar dacă nu are un design exterior, interiorul arată chiar premium, că doar este un aparat din acest segment. Evident că nu veți plăti doar ca să vă uitați la el, ci are sistem de răcire foarte bune, un panou de control electronic avansat cu câteva funcții în plus, iar eficiența energetică este un alt punct forte al aparatului.

Vedem clasa energetică E care a fost oferită pentru un consum anual de numai 147 kWh. Acesta este destul de mic însă trebuie raportat la volum (187 litri), plus că are și compartiment pentru congelare (fără el ar fi consumat mai puțin).

Se poate spune că este un aparat silențios, însă nu este cel mai bun la acest capitol și se poate vedea că are clasa B (pentru 35 dB).

Concluzie

Poate că pentru unii acest Bosch KIL42VFE0 ar părea cam mic, însă de aceea am ales și imaginea de prezentare de mai sus, pentru a vedea cât ce ați putea pune în el. Adică aveți loc chiar și pentru sticle nu foarte mari pe ușă, vase sau chiar o jumătate de pepene. În același preț ar fi modelul Bosch KSV36BIEP.

Te-ar mai putea interesa