Bosch KIF86PFE0, combină frigorifică incorporabilă No Frost

Bosch KIF86PFE0 este doar una dintre numeroasele modele care se integrează în mobilier, doar că aceasta oferă și tehnologie No Frost. E nevoie de aceasta deoarece are congelator și nu ori de care, ci cu sertar Big Box. Acest compartiment este mult mai generos decât restul, chiar de două ori cât ultimul de jos. În acesta nu se va forma atât de multă gheață cum se întâmpla în cazul congelatoarelor fără această tehnologie. Low Frost este o altă tehnologie similară dar nu e la fel de performantă (tot trebuie dezghețat la o anumită perioadă, dar nu atât de des ca în cazul congelatoarelor simple).

Instalarea nu ar fi o problemă la acestea pentru că toate au o lățime e 55 cm (la fel și la adâncime), doar înălțimea este diferită (în funcție de volum). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Ținând cont că anumite dimensiuni ale aparatului nu se vor schimba, dacă tot vă doriți mai mult volum, ar trebui să vă gândiți și la o variantă clasică. Chiar dacă nu are un design exterior, la interior vedem finisaje argintii care dau un plus de eleganță, însă le-am observat și la alte modele lansate anul acesta.

Puteți alege cum să se deschidă ușile, balamalele fiind reversibile. Această caracteristică a devenit destul de populară pe aparatele frigorifice datorită unui sistem de balamale mai bine gândit. Vedem o clasă energetică E (ca și pe Bosch KIV86VFE1) care este destul de bună ținând cont că are și congelator. Pot fi frigidere chiar și cu clasă energetică D, însă acelea au prețuri similare cu cel al combinei de sus.

Tehnologiile prezente pe acesta sunt următoarele: VarioZone, FreshSense, VitaFresh și NoFrost. Nu sunt multe combine care oferă toate acestea, iar acel compartiment din frigider care oferă un control al umidității.

Concluzie

Oferă caracteristici destul de importante care vor oferi o conservare și mai bună a alimentelor. Instalarea acestui Bosch KIF86PFE0 va fi destul de ușoară în special că aparatul are un cablu de alimentare foarte lung. Astfel că nu trebuie să-l scoateți pentru a-l opri, priza putând fi montată într-un alt corp de mobilier sau chiar deasupra acestuia.

Te-ar mai putea interesa