Samsung RR39A746322/EO, frigider cu sticlă neagră pe ușă

Dacă vă plac frigiderele fără spațiu de congelare, atunci v-aș putea recomanda modelul de jos numit Samsung RR39A746322/EO, care este unul de top. Se poate ajunge la această concluzie doar după cum arată, ce caracteristici oferă, dar și brandul este la fel de important ca restul. Atunci când alegem un astfel de frigider, trebuie să ne așteptăm să fie foarte încăpător și se poate vedea din imaginea de jos. Are numeroase suporturi, rafturi și sertare pentru diferitele tipuri de alimente și chiar recipiente generoase.

Face parte din cunoscute serie de aparate Bespoke care s-a evidențiat prin eleganță, dar și performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un frigider cu 387 litri este un model imens și poate că din imagini nu se vede prea bine, dar am pus imaginea de sus ca să vă faceți o idee. Chiar dacă este doar un frigider, are nevoie de tehnologie de răcire modernă No Frost.

Rafturile pot fi glisate înspre exterior ca să aveți acces mai ușor la anumite alimente, dar și suporturile de pe ușă pot fi reglate. La mijlocul frigiderului există un compartiment mic special care poate fi glisat și el în exterior, putând fii luat oriunde pentru că este portabil.

Chiar și spatele are un design simplu fără decupaje sau denivelări, astfel că nu va avea un aspect inestetic dacă, de exemplu, va fi pus la capătul mobilierului și va fi vizibilă partea laterală.

După dimensiunile sale, l-aș compara cu o combină frigorifică sau cu un frigider mare (Fram FSD-VRR315BLF+), cu mențiunea că nu congelează.

Concluzie

Neavând congelator, devine mult mai silențios și scade mult consumul – 120 kWh. Puteți alege un congelator cu design similar și îl puneți lângă sau unul mai mic incorporabil (sub blat), ca să nu iasă în evidență. Îmi place caracteristica Metal Cooling, adică este vorba de o parte metalică în partea din spate care ajută la menținerea optimă a temperaturii. Samsung RR39A746322/EO este un aparat care nu se adresează oricui și se poate vedea destul de ușor (mă refer atât la interior cât și la exterior).

Te-ar mai putea interesa