Bosch KGV58VLEAS, 5 motive pro achiziția acestui friogrific

Bosch KGV58VLEAS e un aparat frigorific de tipul combină frigorifică pentru acele persoane interesate de ceva cu o capacitate mare și sistem de răcire avansat așa încât să nu se producă prea multă gheață.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine de la un producător cu reputație foarte bună.
Din poza alăturată se poate vedea că are un design minim cu mânere laterale și fără vreun ecran pe exterior.

Păreri pro și contra

Combina frigorifică Bosch KGV58VLEAS vine cu o capacitate peste medie de 503 litri. Aceasta va fi una suficient de mare pentru a depozita câte alimente doriți.
Sunt mai multe motive pentru care v-ați orienta înspre acest model, iar alături sunt cele mai importante cinci:

  • Compartimentarea este extrem de bună întrucât are BigBox în congelator, compartiment VitaFresh în frigider și raft (din sârmă) pentru sticle.
  • Eficiența energetică e foarte bună deoarece are clasa E cu un consum energetic anual de 266 kWh. Pe eticheta energetică e precizat un nivel de zgomot de 40 decibeli.
  • Sistemul de răcire e unul LowFrost care presupune o decongelare mai rară.
  • Temperatura interioară va rămâne tot timpul constantă deoarece are Fresh Sense, adică un sistem cu senzori. Acest sistem monitorizează temperatura ambientală și face ajustările necesare.
  • E un aparat care nu e prea mare deoarece are dimensiuni de 70x77x191 lxaxî cm.

Din păcate nu are sistem No Frost. Low Frost e o alternativă, dar nu la fel de bună.
Un alt dezavantaj e faptul că aparatul nu e smart, adică nu se pot verifica diverși parametrii de pe un telefon smart sau ceva de genul.

Verdictul meu referitor la acest aparat e că-și merită banii dacă vreți ceva de calitate de la un producător german. Iar, dacă vreți o alternativă cu dotări similare, dar și cu No Frost atunci vă recomand modelul KGN49XLEA de la același producător.

Te-ar mai putea interesa