Bosch KGN49XLEA, 4 motive pt care să alegi această combină

Bosch KGN49XLEA e o combină pentru acele persoane care vor un aparat premium care să poată ține la rece o cantitate mare de alimente. Asta deoarece capacitatea sa netă e de 438 litri.
De la început trebuie să scriu că acest model vine cu No Frost așa încât să nu vă pierdeți timpul cu dezghețarea ori alte lucruri similare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model de la producătorul german Bosch. Se vede că are un design minim, fiind vorba despre un model fără dispenser de apă sau gheață.

Motive pro și contra

Combina KGN49XLEA de la Bosch vine cu multiple lucruri pozitive, iar eu am să încerc să le evidențiez pe cele mai importante:

  • Clasa E de eficiență energetică cu un consum anual de 259 kWh.
  • Sistemul de răcire e unul avansat construit în jurul No Frost și are două circuite de răcire. Acest ultim lucru e avantajos deoarece se economisește curent și face așa încât mirosurile să nu se combine.
  • Are Fresh Sense, adică niște senzori care monitorizează temperatura ambientală și face ca temperatura să rămână una constantă.
  • Vine cu Multi Air Flow, adică aerul e distribuit uniform. Acest lucru favorizează faptul ca temperatura să aibă fluctuații minime.

Dezavantaje sunt dimensiunile ușor peste medie și faptul că nu e smart. Discutăm despre dimensiuni de 70x67x203 lxaxî cm.

Aparatul acesta se va dovedi suficient pentru cineva cu o familie numeroasă și care e interesat în a pune la rece cât mai multe alimente.
Ar mai trebui precizat faptul că are o compartimentare foarte bine realizată cu frigider care beneficiază de 3 compartimente, 3 rafturi și 4 suporturi pe ușă. Partea de congelator are 3 rafturi așa încât alimentele să fie organizate cât mai bine.

Te-ar mai putea interesa