Bosch KGV39VLEAS, combină clasa E cu Low Frost

Combina frigorifică din imagine este un model care are un consum redus de energie și o tehnologie de răcire mai avansată. Este vorba de Low Frost care este similară cu No Frost, însă nu congelatorul tot trebuie dezghețat, însă mult mai rar. Bosch KGV39VLEAS este numele acestui model și poate că ați fost mulțumiți de aparatele acestui brand sau vreți să încercați un brand diferit deoarece ați fost dezamăgiți până acum de alte branduri.

Nu este un model chiar simplu și cam toate modelele mari oferă dotări speciale, dar și un design elegant. Vedem un finisaj argintiu și puține linii, deoarece are mânere integrate . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreți ceva pe negru atunci aveți acest Bosch.

Exteriorul are un design minimalist, mânerele fiind poziționate pe ambele laterale, deoarece are uși reversibile. Dacă aparatul va fi pus într-un colț și nu vă convine cum se deschid ușile, atunci trebuie să apelați la un serviciu de schimbare a balamalelor (nu se schimbă atât de ușor). Interiorul este organizat destul de bine, aveți loc pentru diverse alimente și articole de diferite dimensiuni.

Sunt incluse următoarele accesorii care poate vă vor fi de folos: suport pentru ouă, suport pentru sticle și acumulatori pentru răcire. Raftul special pentru sticle este ideal pentru acele sticle mai mici, iar dacă nu sunt foarte mult, este destul loc și pe ușa aparatului.

Păreri pro și contra

Se poate seta ușor temperatura cu ajutorul panoului de control digital, veți avea mai puțină gheață în congelator cu Low Frost, interiorul este iluminat cu tehnologie LED, congelatorul are sertar de tip BigBox, rafturile sunt de tip EasyAccess și Vario Zone. Puteți pune chiar și un tort mare în congelator deoarece se poate elimina un sertar superior și raftul pentru mai mult spațiu. Alimentele sunt păstrate destul de bine indiferent unde decideți să le puneți. Performanțele de congelare sunt bune cu funcția de congelare rapidă, dar să nu neglijăm nici capacitatea de congelare a acestui model – 7 kg la 24 ore.

Bosch KGV39VLEAS poate fi pus chiar și în locul vechiului frigider deoarece are o lățime de numai 60 cm, însă un volum mult mai mare și un congelator destul de încăpător.

Te-ar mai putea interesa