Bosch KGN49LBEA, model negru cu clasa E

Bosch KGN49LBEA e un aparat frigorific de tipul combină frigorifică și precum alte modele din ziua de azi are No Frost.
Are un volum net de 438 litri așa încât să poată stoca o cantitate foarte mare de alimente. Nu trebuie să vă sperie capacitatea mare deoarece nu a afecta negativ consumul de curent electric întrucât are clasa E cu un consum anual de 259 kWh.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu tehnologie utilă.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unu cu design minimal al mânerelor, care arată destul de mult precum combina Arctic. O comparație între cele două modele poate fi văzută aici.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch KGN49LBEA vine cu mai multe lucruri utile care te-ar face să o cumperi, iar cele mai importante sunt:

  • E smart având conectivitate Wi-Fi. Acest lucru poartă numele de Home Connect.
  • No Frost care presupune că aparatul nu trebuie dezghețat manual, acest proces realizându-se automat.
  • Consum de curent mic, clasa de eficiență energetică fiind E.
  • Alimentele sunt răcite uniform și păstrate ca proaspete mai mult timp deoarece are Multi Air Flow și VitaFresh. Primul lucru presupune o distribuire uniformă a aerului rece. VitaFresh e un sertar (pentru fructe și legume) în care temperatura e mai scăzută, iar umiditatea e controlată.
  • Producătorul menționează că aparatul are 5 ani garanție, dar acest lucru e unul promoțional și trebuie să citiți mai multe pe site-ul acestuia.

Din păcate nu are dispenser de apă sau gheață, dar nu cred că acesta e un neajuns așa de mare.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un apart smart ușor de folosit și întreținut.
Nu am scris prea mult despre compartimentare, dar trebuie menționat că aceasta e la superlativ deoarece are chiar și raft pentru sticle de vin.