Bosch KGV36VWEA, combină clasa E cu Low Frost

Combina Bosch KGV36VWEA e una cu un volum de 308 litri pentru acele persoane care vor ceva încăpător și eficient energetic. Astfel, acest model are clasa E cu un consum anual de 233 kWh.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și din poza de alături se poate remarca faptul că are mânere integrate. Acestea sunt dispuse așa încât să facă deschiderea cât mai ușoară și să fie estetice.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch KGV36VWEA are mai multe avantaje (pe lângă faptul că vine de la Bosch – un producător german), acestea fiind:

  • Este echipat cu Low Frost așa încât congelatorul să trebuiască să fie dezghețat mai rar.
  • Compartimentarea interioară e una modernă. Partea de frigider are 4 rafturi (din sticlă securizată, iar unul e pentru sticle fiind realizate din sârmă).
  • Dimensiunile sunt compacte deoarece e vorba despre 60x65x186 lxaxî cm. trebuie să țineți cont de faptul că are capacitate de 308 litri și o greutate de 70kg.
  • Are multiple tehnologii utile precum Vario Zone, Fresh Sense și Vita Fresh. Vario Zone presupune flexibilitate la poziționarea rafturilor și compartimentelor. Fresh Sense presupune existența unor senzori așa încât aparatul să păstreze o temperatură constantă. Vita Fresh are legătură cu compartimentul pentru fructe și legume, adică acestea sunt păstrate mai mult timp ca proaspete.

În privința nivelului de zgomot trebuie să scriu că e unul normal de 39 decibeli. Majoritatea frigorificelor au acest nivel de zgomot.

Dacă sunteți interesați de o alternativă atunci vă recomand o combină Hotpoint pe gri. Aici se pot vedea diferențele dintre acestea.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat estetic, funcțional și economic. Bosch e un producător german care are în portofoliu produse premium de calitate și alegând ceva de la ei faceți o alegere inspirată.

Te-ar mai putea interesa