Bosch KGV36VLEAS, combină argintie cu Low Frost

Bosch KGV36VLEAS e o combină de la producătorul german Bosch. Comparativ cu alte modele se evidențiază prin faptul că are clasa E de eficiență energetică, culoare argintie și Low Frost. Acest Low Frost nu e No Frost, ci ceva asemănător.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design exterior minim și că e argintiu. Acesta din urmă cred că va fi principalul motiv (pe lângă că vine de la brandul Bosch) pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model. O alternativă ar fi acest Hotpoint, diferența fiind că alternativa are No Frost.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch KGV36VLEAS e unul care vine cu o capacitate de 308 litri, fiind vorba despre un volum net. Asta în condițiile în care vine cu niște dimensiuni normale de 60x65x186 lxaxî cm. Greutatea e aparatului e de 70kg.
Compartimentarea e una clasică cu 4 rafturi (din care unul din sârmă pentru sticle) în frigider și congelator care are 3 compartimente. În frigider avem și compartiment pentru fructe+legume care e numit Vita Fresh.
Cum e și în cazul altor modele și acesta are autonomie de funcționare fără curent. În cazul acestui model e vorba despre 23 ore… aproape 1 zi.
Scriam că are Low Frost, iar această caracteristică presupune mai puțină gheață în congelator și un consum energetic redus.
E echipat cu FreshSense care pare a fi o tehnologie de la Whirlpool, cel puțin după nume. Aceasta presupune că aparatul menține o temperatură constantă în compartimente deoarece are senzori.

Concluzia mea e că acest mode e unul pentru cei interesați de produse Bosch întrucât acesta e sinonimul calității. Vine cu o garanție standard de 2 ani, iar dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului atunci puteți beneficia de 5 ani.

Te-ar mai putea interesa