Bosch KGV36VLEAS, combină argintie cu Low Frost

Bosch KGV36VLEAS e o combină de la producătorul german Bosch. Comparativ cu alte modele se evidențiază prin faptul că are clasa E de eficiență energetică, culoare argintie și Low Frost. Acest Low Frost nu e No Frost, ci ceva asemănător.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design exterior minim și că e argintiu. Acesta din urmă cred că va fi principalul motiv (pe lângă că vine de la brandul Bosch) pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model. O alternativă ar fi acest Hotpoint, diferența fiind că alternativa are No Frost.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch KGV36VLEAS e unul care vine cu o capacitate de 308 litri, fiind vorba despre un volum net. Asta în condițiile în care vine cu niște dimensiuni normale de 60x65x186 lxaxî cm. Greutatea e aparatului e de 70kg.
Compartimentarea e una clasică cu 4 rafturi (din care unul din sârmă pentru sticle) în frigider și congelator care are 3 compartimente. În frigider avem și compartiment pentru fructe+legume care e numit Vita Fresh.
Cum e și în cazul altor modele și acesta are autonomie de funcționare fără curent. În cazul acestui model e vorba despre 23 ore… aproape 1 zi.
Scriam că are Low Frost, iar această caracteristică presupune mai puțină gheață în congelator și un consum energetic redus.
E echipat cu FreshSense care pare a fi o tehnologie de la Whirlpool, cel puțin după nume. Aceasta presupune că aparatul menține o temperatură constantă în compartimente deoarece are senzori.

Concluzia mea e că acest mode e unul pentru cei interesați de produse Bosch întrucât acesta e sinonimul calității. Vine cu o garanție standard de 2 ani, iar dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului atunci puteți beneficia de 5 ani.