Bosch KGN86AIDP, păreri combină de 631 litri

Bosch KGN86AIDP este o combină frigorifică cu dimensiuni foarte mari și cu clasa D a eficienței energetice. Pot spune că e un frigorific pentru acele familii care doresc să depoziteze cantități foarte mari de alimente.

Frigorificul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător german recunoscut la nivel mondial. Din imaginea de alături se poate vedea că are culoarea argintie și că exteriorul e unul minimal (din punct de vedere al designului).

Pro și contra

Cum ne-a obișnuit Bosch, modelul KGN86AIDP e unul cu multe tehnologii utile. Printre acestea aș menționa FreshSense, SuperCooling și cele două circuite de răcire.
Pe partea de răcire are No Frost și MultiFlow. Primul are rol de a răci fără să producă gheață, iar al doilea distribuie aerul rece pe mai multe căi.
Mai sus am scris că are clasa D, iar referitor la consumul energetic trebuie să scriu că e de 246 kWh pe an.

Foarte interesant e faptul că aparatul e unul smart. În acest sens având Home Connect care permite monitorizare și ajustare a temperaturii. Pe site-ul producătorului e menționat că mai e nevoie și de un dongle (accesoriu pentru Home Connect care costă vreo 580 lei).

DIn păcate nu are dozator de apă și nici de gheață, acest lucru văzându-se și de la distanță.

Dimensiunile sale sunt mai mari, acesta fiind un alt aspect de care trebuie să țineți cont, putând fi considerat și unul negativ. Discutăm despre o greutate de 108 kilograme și dimensiuni de 86x81x186 lxaxî cm.

Concluzie

Acest aparat se va dovedi suficient pentru acele persoane care doresc să țină la rece o cantitate mare de alimente. Păstrarea se va face în cele mai bune condiții deoarece acest model vine cu o multitudine de tehnologii pe partea de răcire.
Iar dacă vă interesează ceva similar atunci recomand modelul KGB86AIFP. Diferența dintre aceste două modele poate fi văzută în această comparație.

Te-ar mai putea interesa