Bosch KGB86AIFP, 5 motive pro achiziția acestui model

Dacă sunteți în căutarea unei combine frigorifice cu capacitate mare atunci vă recomand modelul Bosch KGB86AIFP. Aceasta are o capacitate de 631 litri și o configurare unică. Mă refer la faptul că are o ușă pentru frigider și sertar la congelator.
Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual, dar și din punct de vedere al dotărilor.
Din imaginea de alături se poate observa că aparatul e de culoare inox. Producătorul precizează că e vorba despre o culoare antiamprentă, adică inox antiamprentă.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch KGB86AIFP e combină frigo echipată cu o multitudine de facilități utile. Cele mai importante sunt în rândurile care urmează:
1. Are No Frost și două circuite de răcire. Primul face ca dezghețarea să nu fie necesară, iar al doilea ajută la economisirea curentului și menținerea unei temperaturi constante.
2. Alimentele de dimensiuni mari vor avea suficient spațiu deoarece are compartimente specifice și diverse opțiuni de depozitare. Mai exact are spațiu BigBox în congelator așa încât să încapă chiar și un tort.
3. E un aparat smart deoarece are Home Connect. Se poate folosi telefonul pe post de telecomandă.
4. Vine și cu sistem VitaFresh care presupune menținerea până la 3 ori mai mult a fructelor și legumelor.
5. Consumul energetic e unul redus de 384 kWh pe an și clasa de eficiență energetică e F. Dacă se întrerupe curentul atunci beneficiază de o autonomie de funcționare de 26 ore.

Singurul dezavantaj ar fi că acest model are dimensiuni mari și o greutate de 117 kg. Discutăm despre dimensiuni de 86x81x186 lxaxî cm. În aceste condiții e nevoie de câteva persoane pentru amplasarea sa și trebuie ca ușa de la bucătărie să fie suficient de mare.

Se poate vedea că această combină e una perfectă pentru cei interesați să pună la păstrare o cantitate mare de alimente. De asemenea vine ca o alternativă la side by side-uri.

Te-ar mai putea interesa