Bosch KGN49XI30U, combină frigorifică No Frost seria 4

Cele mai multe combine frigorifice au o lățime de circa 60 cm până într-un anumit volum, iar dacă acel volum ajunge să fie peste 400 litri atunci vorbim de un aparat ceva mai mare. Bosch KGN49XI30U este unul dintre acele aparate frigorifice cu lățime de 70 cm, iar adâncime cam la fel de mare. Ar putea concura cu un side by side deoarece interiorul este foarte generos astfel că veți avea loc să depozitați numeroase alimente, pachete, sticle și alte articole alimentare.

Soluții oferite de acest brand nu sunt cele mai accesibile deoarece oferă un număr minim de dotări și calitate nu lipsește, care se vede la materialele folosite, dar și la finisajele elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă anumiți producători nu vă pot oferi soluții prea fiabile, atunci nu ar trebuie să studiați foarte mult oferta lor. Dacă vă doriți o combină, dar mai ieftină, optați pentru Bosch KGV39VWEA. Bosch oferă aparate care tind spre segmentul premium, iar dotările și prețurile sunt pe măsura așteptărilor. Varianta de sus nu costă chiar atât de mult dacă luăm în considerare mărimea, eficiența energetică, finisajul inox, tehnologia No Frost, dar și numeroasele sisteme. Aici mă refer la acel antibacterian, Multiflow, avertizare ușă deschisă.

Are un filtru care reduce mirosurile din interior, astfel că aerul din interior va fi unul mai curat și alimentele nu-și vor schimba gustul. Anumite alimente ar trebui puse în zona potrivită sau chiar o folie alimentară peste farfurie, dacă au un miros mai puternic.

Dacă tot am menționat mai sus consumul, pentru un așa volum, aparatul consumă anual numai 303 kWh și clasa de eficiență este E. Multe combine frigorifice au clasa F și un consum ceva mai mare, dar îl raportăm și la volum.

Concluzie

Bosch KGN49XI30U poate fi întreținută ușor având un sistem de dezghețare automat, alegerea temperaturii se poate face electronic chiar și cu ușa închisă (panoul de control se află pe ușă), nu vă mai puteți plânge de spațiu de depozitare, congelatorul îngheață o cantitate mare de alimente (proaspete). Dacă nu vă convine cum se deschid ușile, atunci puteți alege acel serviciu de schimbare sens uși care nu costă atât de mult.

Te-ar mai putea interesa