Bosch KGN39LBE5, combină frigorifică cu sticlă neagră pe uși

Bosch KGN39LBE5 este un aparat frigorific de culoare neagră cu No Frost și clasa E de eficiență energetică. Având o înălțime nu prea mare de 203 centimetri o să încapă în orice debara ori bucătărie.
Caracteristica No Frost e prezentă la frigider cât și la congelator, iar din această cauză nu o să aveți parte de prea multă bătaie de cap cu curățarea (dezghețarea este automată).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și vizual e de nota 10 întrucât pe piață sunt prea puține aparate frigo pe negru, iar cu finisaj lucios le puteți număra pe degete. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

 

Pe partea de caracteristici se evidențiază prin consumul de curent redus (238 KWh pe an) și compartimentarea generoasă (frigiderul e unul dotat cu 3 rafturi din sticlă, 1 raft special pentru sticle mici, compartiment legume, două compartimente pentru pește/carne și 4 suporturi la ușă; congelatorul e unul cu 3 compartimente).

E un model care poate congela rapid ceea ce dorești întrucât vine cu o capacitate de congelare de 14 kilograme pe zi. Nu e un aparat gălăgios întrucât vine cu un nivel de zgomot de 39 decibeli care e inferior altor modele. Volumul aparatului e unul suficient și se poate vede din imagini, iar rafturile pot fi ajustate în funcție de nevoi.

Pro achiziția acestui model Bosch KGN39LBE5 ar fi că arată bine, sistemul Multiflow, tehnologia WiFi+Home Connect, costul de achiziție nu prea mare, consumul redus de curent (în timp o să vă recuperați banii investiți pe aparat prin facturi mici la curent).
Contra achiziției nu am găsit nimic.

Dacă nu cunoașteți prea multe detalii legate de acest brand trebuie spus că e unul european, mai exact din Germania și acesta comercializează o gamă largă de produse apreciate de clienți. Merită să schimbați brandul dacă nu ați fost mulțumiți sau poate că nu vă pricepeți la aparate și vreți să faceți o alegere bună. De multe ori prețurile sunt justificate și calitatea este pe măsura prețului în acest caz, adică nu ai ce să-i reproșezi.

 

Te-ar mai putea interesa