Bosch KGE49AICA, combină frigorifică cu inox anti amprentă

Combina frigorifică din imagine este un model destul de apreciat de cumpărători deoarece oferă calitate și specificații foarte bune. Bosch KGE49AICA oferă o capacitate de 491 litri care este comparabilă cu cea a unui side by side mai mic. Dacă nu ați fost mulțumit de alegerea precedentă, atunci ar trebui să vă îndreptați spre modelele altor branduri. Calitatea este superioară la produsele marca Bosch, dar depinde și de preț. Îmi place designul modern al aparatului și vedem linii argintii chiar și la interior.

La o serie mai avansată cum este și cea de jos, veți vedea tehnologii de răcire noi și o organizare interioară mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul are inox anti-amprentă, adică nu veți mai vede amprente pe uși, toată suprafața va fi curată. Consumul de energie anual este de numai 163 kWh, deci a primit o clasă energetică C. Autonomia fără curent este foarte bună la acesta, adică vorbim de 20 de ore și nu veți avea probleme dacă sunt pene de curent.

Dotările sunt numeroase și o parte dintre ele sunt următoarele: iluminare LED, funcție vacanță, alarmă ușă deschisă (semnal acustic), FreshSense, VitaFresh (sertarul sepcial pentru legume/fructe) și LowFrost (mai puțină gheață în congelator și dezghețare manuală mai rară).

Păreri pro și contra

Designul exterior este unul minimalist, adică sunt puține linii și mânerele sunt poziționate pe lateral. Chiar și cu astfel de mânere, ușile sunt reversibile adică puteți pune aparatul după bunul plac, chiar și în colțul camerei. Panoul de control se află la interior pe marginea superioară, unde poate fi accesat doar de către adulți. Acesta vine cu câteva funcții, o interfață simplă și prietenoasă. Poate că nu are tehnologie No Frost, dar și LOw Frost este o tehnologie foarte utilă și o consider importantă dacă vreți o viață mai ușoară.

Bosch KGE49AICA are o lățime de 70 cm, că altfel nu ar fi putut oferi un astfel de volum și înălțimea este de numai 201 cm. Se poate ajunge cu ușurință la fiecare raft sau suport al frigiderului, dar aveți și un raft EasyAccess la congelator.

Te-ar mai putea interesa