Bosch KGN39IJEA, model din gama Vario Style

Bosch KGN39IJEA e un model de 368 litri cu No Frost și o înălțime de 203cm. Tehnologia No Frost e la frigider și congelator, presupunând că dezghețarea se realizează automat.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat cu multiple lucruri utile de la Bosch.
Din poză se poate vedea că e un model gri așa încât să nu se îngălbenească în timp, iar deschiderea se realizează cu mânere sub formă de adâncituri laterale.

Avantaje și dezavantaje

Principalele avantaje care te-ar face să te orientezi înspre modelul KGN39IJEA de la Bosch ar fi:
1. Are tehnologie Full No Frost care face întreținerea ușoară întrucât nu e nevoie să vă pierdeți timpul cu dezghețarea sau chestii de genul.
2. Fiabilitatea e foarte bună, fiind susținută de garanție de 5 ani. Pentru a beneficia de acest lucru trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
3. Răcirea e una uniformă și constantă. La primul lucru contribuind Multi Air Flow (distribuirea aerului rece pe mai multe căi). Temperatura va fi constantă datorită senzorilor FreshSense.
4. Face parte din gama Vario Style, lucru presupunând că se poate schimba culoarea aparatului prin schimbarea panourilor. E o alternativă la Bespoke de la Samsung.
5. Eficiența energetică este E cu un consum energetic de 238 kWh pe an.

Din păcate nu se menționează nimic referitor la tehnologii smart.
Un alt dezavantaj ar fi că e ceva mai mare decât alte modele deoarece are 203x66x60 îxaxl cm. Greutatea e una normală de 71kg.

Per ansamblu, acest model e pentru cei interesați de un aparat premium ca aspect și funcții. Utilizarea sa e una clasică și nu presupune prea multe cunoștințe din partea dvs. Totuși, vă recomand să citiți manualul înainte de prima utilizare deoarece scrie acolo care sunt pașii care trebuie făcuți așa încât să funcționeze la capacitate maximă.

Te-ar mai putea interesa