Bosch KGN39AIEQ, combină frigorifică cu Inox antiamprentă

Combina frigorifică Bosch KGN39AIEQ este o variantă care poate concura cu multe aparate frigorifice mari. Aceste tipuri de combine sunt situate ca și volum între un model clasic și un side by side. Această serie vine cu sistem ușor de glisare al polițelor (raft EasyAccess) și nu sunt multe branduri care oferă o astfel de caracteristică. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee și nu prea veți găsi multe prezentări video cu aparate frigorifice. Bineînțeles, interiorul e alb pentru a crește vizibilitatea și sunt finisaje argintii care se asortează cu exteriorul.

Aceasta se poate potrivește destul de bine cu restul aparatelor dacă sunt pe inox sau poate că restul sunt incorporabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acesta poate aparat frigorific deosebit și se poate vedea doar după cum arată (la exterior și interior). Sistemul de răcire No Frost e atât la congelator cât și la frigider, iar scopul său e să reducă consumul printr-un control mai bun al umidității. Consumul de energie e foarte important și nu poate fi mare cu Full No Frost, de aceea un aparat nou trebuie să aibă acea tehnologie. Pe an, un astfel de aparat consumă doar 238 kWh.

O parte dintre funcțiile acestuia sunt prezente și la alte aparate deoarece sunt foarte utile: WiFi, Home Connect, indicator ușă deschisă, temperatură reglabilă, super răcire, super congelare, semnal acustic.

Interiorul e foarte bine iluminat deoarece are rafturi din sticlă și tehnologie de iluminare LED. Ținând cont că are un congelator mare, performanțele sunt pe măsură – congelare de 14 kg la 24 de ore. Deci la acest capitol pot spune că excelează, iar acesta poate fi un motiv în plus să optați pentru acest model.

Plusuri: are un design destul de interesant, consum mic de energie, raft pentru sticle mici, Home Connect.
Minusuri: nu sunt.

Bosch KGN39AIEQ este un aparat de dimensiuni generoase care arată mult diferit față de un frigider clasic și congelatorul e poziționa în partea inferioară. Acesta este compartimentat și spațiul pare a fi destul de generos (datorită lățimii aparatului – de 60 cm). În general, combinele au o lățime de circa 60 cm și doar înălțimea și adâncimea sunt variabile (în funcție de volumul total).