Bosch KGF56PIDP, combină frigorifică cu lățime de 70 cm

Sunt combine frigorifice care pot fi comparate cu side by side-urile, adică vorbim de un volum similar. Bosch KGF56PIDP este una dintre aceste modele și se vede din imagine că este mult mai mare decât restul și poate că adâncimea nu se poate observa (80 cm). O idee bună ar fi să incorporați parțial aparatul pentru că poate ieși cam în afară dacă vă fi pus lângă mobilier. Aparatele mai mari oferă dotări mai bune și designul este unul premium. Am ales imaginea de prezentare de mai jos pentru a vă vedea mai bine interiorul și ce oferă acesta.

Evident că nu poate fi un aparat foarte accesibil și congelatorul chiar este spațios, iar sertarul BigBox este destul de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu se adresează tuturor, deoarece nu are un preț foarte atractiv și aveți nevoie de un spațiu generos pentru instalare. E destul de înaltă, astfel că la interior vedem mai multe rafturi și suporturi. Îmi plac accentele argintii de la interior pentru că se potrivesc cu exteriorul aparatului Finisajul are un tratament anti-amprentă, astfel că este mai ușor de întreținut la exterior. Dar și la interior va fi o întreținere mai ușoară pentru că are No Frost la congelator, respectiv frigider. Cu această tehnologie, congelatorul dispune de un sistem de dezghețare automat (la interior nu se mai formează gheață).

Clasa energetică D a fost acordată pentru acel consum anual de numai 230 kWh. Dacă tot vorbim de eficiență, aparatul are o autonomie fără curent de 24 de ore. Nu sunt multe parate care se pot lăuda cu o așa performanță, iar această caracteristică devine utilă în cazul unei pene de curent.

Aerul rece este distribuit uniform cu Multi Air Flow și are nevoie de acest sistem pentru ca alimentele să fie păstrate la fel indiferent de raft sau suport.

Concluzie

Performanțele sale sunt direct proporționale cu mărimea sa. Vedem o capacitate de congelare mare, un consum potrivit, autonomie fără curent mare, sisteme de răcire moderne. Bosch KGF56PIDP e un model deosebit și care oferă un panoul de control modern cu afișaj LCD. Temperatura și funcțiile pot fi alese ușor prin câteva atingeri, nu este nevoie să deschideți ușa pentru că panoul de control se află pe ușă. Un model similar dar mai îngust e Bosch KGF39PIDP.

Te-ar mai putea interesa