Bosch KGF39PIDP, atuurile acestui model cu No Frost

Bosch KGF39PIDP e o combină frigo apărută recent pe piață și care se remarcă prin faptul că are o capacitate medie și o multitudine de facilități utile.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care vine de la un producător german. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul care arată bine având un design minimal.
Culoarea e una inox anti-amprentă, adică nu rămân amprentele.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch KGF39PIDP are un consum redus de electricitate, fiind vorba despre clasa D cu un consum anual de 210 kWh.
Alte atuuri ale acestui model ar fi următoarele:

  • Vine cu No Frost, adică o facilitate care răcește așa încât să nu se producă gheață. Acest lucru are ca avantaje faptul că aparatul nu trebuie dezghețat și că alimentele rămân ca proaspete mai mult timp.
  • Pentru reglări suplimentare (legate de temperatură) are panou de comandă pe ușa frigiderului.
  • Aerul din interiorul aparatului e distribuit uniform deoarece e vorba despre MultiAirflow cu ventilator.
  • Precum la alte modele Bosch și acesta are FreshSense, adică un sistem bazat pe senzori care presupune menținerea unei temperaturi constante.

Aș fi fost tentat să scriu că există și unele dezavantaje precum faptul că acest model nu ar veni cu facilități smart, adică cu posibilitatea modificării parametrilor de funcționare de pe un telefon mobil. Însă, are inclusiv așa ceva, această facilitate fiind numită Home Connect.

Aparatul de față e pentru acele persoane care vor un aparat premium de la un producător german în care să te poți baza.
Pe piață sunt alternative mai ieftine cu sistem de răcire Less Frost, dar recomand să vă orientați doar spre modele No Frost întrucât sunt mult mai bune.

Te-ar mai putea interesa