Bosch KGN39VWEP, model cu No Frost și FreshSense

Bosch KGN39VWEP e un electrocasnic de tip combină frigorifică și se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ de la un producător german.
De la început trebuie să scriu că e un model cu multe facilități utile și cu tehnologia No Frost care promite o întreținere ușoară.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Din poza alăturată se poate vedea că e un model alb cu mânere aplicate pentru facilitarea deschiderii ușoare.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch KGN39VWEP e unul cu o garanție standard de 2 ani și care poate fi mărită la mai mult, dacă se dorește. Principalele atuuri ale acestui model ar fi următoarele:
– Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 238 kWh pe an.
– Are multiple sisteme pentru o răcire bună, printre acestea numărându-se FreshSense, Multi Airflow, sertar VitaFresh și No Frost. Toate acestea au rol în a menține condiții optime în frigorific și a face întreținerea aparatului cât mai ușoară.
MultiAirflow distribuie aerul pe mai multe orificii pentru răcire uniformă. No Frost răcește așa încât să nu producă gheață, iar FreshSense presupune existența unor senzori pentru ca temperatura din interior să rămână constantă.
– Nivelul de zgomot e unul scăzut, adică de 39 decibeli. S-ar putea spune că e un nivel de zgomot standard deoarece majoritatea frigorificelor au această valoare.
Modelul de față vine și cu câteva aspecte negative de care trebuie să țineți cont, iar cele mai importante sunt că nu e smart și că nu are dispenser de apă/gheață.

Per ansamblu trebuie scris că acest model e pentru cei interesați de un produs de calitate de la un producător din Germania. Tehnologiile incorporate sunt multiple și au principalul rol de a face ca alimentele să rămână ca proaspete mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa