Bosch KGE39AICA, combină cu tehnologie Low Frost

Bosch KGE39AICA este o combină de 343 litri (volum net) și cu o înălțime de 201 centimetri. Având Low Frost vă dați seama că vorbim despre un aparat mai avansat la care întreținerea este mai simplă.
Temperatura se poate regla ușor de la interior cu ajutorul panoului de control digital la care nu pot ajunge copiii, nu cred că ar fi fost mai utilă afișajul digital de la exterior cum vedem pe alte modele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat frigorific modern de la un brand foarte bun. Aparatul arată decent, lucru care se poate vedea și din imaginea de alături.

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu volumul net mare după cum am menționat sus, consumul redus de curent (pe an consumă 149 kWh) și un nivel de zgomot redus – 38 dB. Partea de frigider e una împărțită destul de interesant: 3 rafturi din sticlă, unul pentru sticle de dimensiuni reduse și câteva compartimente pentru alimente care trebuie conservate diferit ori fructe/legume, dacă vorbim de compartimentul generos de jos. Congelatorul e unul cu trei compartimente și cu o capacitate de congelare de 14 kilograme la 24 de ore. Să nu neglijăm nici autonomia fără curent foarte mare și nu cred că am văzut alta mai bună – 35 de ore. Totuși, chiar și 10-15 ore ar fi fost de ajuns că doar penel de curent nu pot fi mai lungi de atât.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar printre acestea se numără costul de achiziție mic, că are un nivel de zgomot scăzut, ușurința în utilizare, eficiența energetică, interiorul elegant (finisaje argintii), fiabilitatea.

Păreri pro și contra

Dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să poată fi utilizat de oricine cu ușurință și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest Bosch KGE39AICA ar fi recomandarea mea.
Multă lume apreciază acest brand german și cele mai multe aparate de la cest brand se situează undeva peste medie dacă e să luăm în calcul calitate.

Te-ar mai putea interesa