Bosch KGE36AWCA, review și păreri combină clasa C

Bosch KGE36AWCA e o combină frigo premium de la producătorul german Bosch. Face parte din gama de mijloc întrucât are sistem de răcire Low Frost și capacitate modică de 308 litri.
Sistemul de răcire al aparatului e ceva mai complex, având și alte tehnologii. Dar, despre aceste lucruri în rândurile care urmează.

Frigorificul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de îndelungă folosință care se va descurca de minune când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantități modice de alimente.

Bosch KGE36AWCA review

Sistemul de răcire e compus din mai multe „componente”, printre acestea fiind Low Frost, Fresh Sense și compresorul inverter.
Tehnologia Low Frost e una care presupune o răcire fără producere de gheață în frigider, motiv pentru care nu trebuie dezghețat. Dar acest lucru nu e valabil în cazul congelatorului deoarece în acest caz trebuie dezghețat manual.
Temperatura e menținută constantă prin intermediul senzorilor FreshSense.
O altă componentă a sistemului de răcire e faptul că modelul vine cu două circuite de răcire așa încât mirosurile să nu se amestece și acesta să poată fi controlate separat.
În privința compresorului tip inverter inteligent trebuie să scriu că e unul care asigură un nivel mic de zgomot, durabilitatea aparatului și un consum mic de curent.

Bosch KGE36AWCA păreri pro și contra

Pro

  • Vine de la un producător cu reputație foarte bună.
  • Consumul energetic e unul scăzut (are clasa C cu consum anual de 149 kWh).
  • Dimensiunile aparatului sunt unele compacte de 60x65x186 lxaxî cm.
  • Are o multitudine de funcții și sisteme.

Contra

  • Sistemul de răcire e avansat, dar nu e No Frost, ci un derivat.
  • Costul de achiziție e unul ușor mare, acesta reflectând faptul că aparatul e de la un producător german.

Verdict

Pentru persoanele interesate de ceva calitativ consider că o astfel de combină Bosch KGE36AWCA va fi mai mult decât suficientă. Integrează o mulțime de lucruri utile, iar consumul de curent e mic.
Dacă vreți o alternativă cu dozator atunci vă puteți uita la modelul Heinner HC-N268SWDF+.

Te-ar mai putea interesa