Bosch KGE36ALCA, motive pt care să alegi acest model

Bosch KGE36ALCA e un aparat premium de la producătorul Bosch și se evidențiază prin faptul că are o capacitate mare de 308 litri și sistem de răcire LowFrost.
De la început trebuie să scriu că nu ar NoFrost, ci alternativa LowFrost care presupune mai puțină gheață și dezghețări mai rare.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un producător german. Lucrul acesta se va vedea prin faptul că aparatul va avea un excelent raport preț/fiabilitate.

Păreri pro și contra

Modelul KGE36ALCA de la Bosch e unul pentru o familie compusă din 3-4 persoane. Acest lucru se datorează faptului că are o capacitate de 308 litri. E una medie, deci nici prea mare și nici prea mică.
Aș dori să precizez faptul că sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar principalele sunt în rândurile care urmează:

  • Sistemul de răcire e unul cu două circuite și Low Frost. Avantajele celor două circuite constă în consum mai mic de curent și că mirosurile nu se îmbină.
  • Are FreshSense, adică un sistem bazat pe senzori care restabilește temperatura din interior aș încât aceasta să rămână constantă.
  • Partea de congelator e una echipată cu BigBox, adică posibilitatea îndepărtării sertarelor așa încât să aveți la dispoziție mai mult loc (spațiu XXL).
  • Are un consum energetic mic, fiind vorba despre clasa C un consum anual de 149 kWh. Cu cât are o clasă energetică mai bună cu atât o să economisiți mai mulți bani pe timpul utilizării.

Există și dezavantaje, adică faptul că nu e un aparat Full No Frost și că nu e smart. Mai exact nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

Per ansamblu, acest model se va dovedi optim pentru persoanele interesate de aparatură electrocasnică germană, adică de calitate foarte bună.
În cazul în care doriți o alternativă cu mai mult spațiu atunci vă recomand modelul KGE39ALCA care vine de la același producător.

Te-ar mai putea interesa